יש 1.3 מיליון: איפה אתם ממליצים לקנות?

יש 1.3 מיליון: איפה אתם ממליצים לקנות?

היי,
ברשותי 1.3 מיליון. אני מעדיף שלא לקחת משכנתא.
אשמח לשמוע מכם כיוון השקעה לתל אביב כולה במסגרת התקציב הזה.
שיהיה לכם שבוע נפלא.
תודה רבה

אחלה זיכרון!
הייתי בתהליך לקנייה בצ'לנוב-י.ל פרץ

למרות שזה קשור למשהו שהפך להיסטוריה - רקע על מה שהיה מאז בירוריי בפורום: *** אציין כי הפוסט עוסק במשהו אחר - ללא קשר לחיפוש דירה שהיה דאז
תהליך שארך מס' חודשים להחלפת זוג שהתגרש בקבוצת רכישה.
לבסוף, לאחר חודשים של בדיקות והוצאות עו"ד, הזוג הודיע כי הגרושה קונה את חלקו של הגרוש.
אכזבה גדולה היתה כי מדובר היה בעסקה לא רעה ולצערי לא רק שהמחירים ממשיכים להיות במגמת עלייה - התקציב לא יכול עוד להימתח.

אך אשמח מאד (לאחר שסקרתי את שהיה) להתרכז בשאלתי

ה-1.3 מיליון = מדירה שאבי מעוניין למכור באשקלון (הדיירים רוצים לקנות)

תודה רבה!

otherwise

New member
דרום או מזרח

בכל אופן, כל אזור שעדיין לא מאד התייקר, ועובר תהליך ג'נטריפיקציה.
בעיני תל אביב היא כיוון טוב, כי אין לה תחליף, והמצב של ביקוש לעומת חוסר קרקעות רק יקצין.

aeonf

New member
תבדוק את יפו ג', יפו ד' ושכונת שפירא.

גם בנווה עופר אני רואה לא מעט פרוייקטים.

היי למשיבימ/ות היקרים

תודה רבה על העזרה והרעיונות.
אפרופו מזרח ת"א: יד אליהו כבר התייקר באופן ניכר? ריאלי ומציאותי בסכום הקיים?
מבין המקומות שעלו פה יש 1-2 שאתם מזהים שיהיו אטרקטיבים במיוחד מסיבות כאלו או אחרות? (זיהוי כניסת צעירים או משפחות צעירות, קרבה לרכבת הקלה שתחבר את האיזור למרכז העיר ועוד...)
שכונה שצפויה לעבור מהפך דמוגרפי רחב?
שוב תודה רבה!

otherwise

New member
אני לא מכיר הרבה אזורים, אבל

בדקתי ספציפית את אזור נווה שאנן ואזור פארק דרום.
אני מאמין שאזור התחנה המרכזית ישנה פנים בעתיד, והמחירים יתקרבו למחירים בשכונות הקרובות, אבל צריך הרבה סבלנות. עדיין לא סימפטי שם.
בפארק דרום, יש כבר תהליך מסוים של ג'נטריפיקציה (בשכונת הארגזים), צפוי פיתוח של הפארק, הרחבת דרך משה דיין, הקמת בית ספר, ומעגלי פינוי בינוי ככל הנראה יתרחבו עם השנים.
אני מתאר לעצמי שגם יפו, נווה עופר, ואזור לה גארדיה פוטנציאליים.
נראה לי שבסופו של דבר תל אביב תהפוך לעיר של עשירים בלבד, עכשיו ההזדמנות להשקיע בחלקים הדרומיים.

aeonf

New member
יד אליהו זה יופי של שכונה

העירייה גם מעודדת שם תמא/38 ופינוי בינוי והאוכלוסיה שם היא בסדר גמור, באזורים שקרובים יותר לתקווה פחות טוב אבל במרכז השכונה ממש נחמד ושקט וגם הרבה ירוק מסביב.
המחירים שם עדיין סבירים אאל"ט.

למעלה