יש
עשיתי נעלים בנעלי אלינור

יעלי2

New member
יש ../images/Emo127.gifעשיתי נעלים בנעלי אלינור

לאחר התלבטויות, נכנסתי היום למשה ועשיתי נעלים. אם הם יצאו כמו שתכננו (יחדיו), גובה העקב, הסוליה הבהירה, לובן עור וההרחבה הקלה שהוא עשה לי, היה שווה. אגב, הוא לא מדד לי את הרגל. רק נתן לי למדוד כמה זוגות ואז לקח הזמנה. לכן הוא מדד, כלומר מדד וסימן? נקווה לטוב.

galitm

New member
גם לי הוא לא מדד - רק הסתכל על מה

שמדדתי ולקח הזמנה. גם אני מקווה שייצא כמו שאני מתכננת - הזמנתי לפני שבוע ... שמעתי עליו דברים טובים - אינצ´ה, למשל, היתה מאד מרוצה ממנו וגם אתי אלבכרי עושה אצלו את כל הנעליים שלה. איזה נעליים הזמנת ?

Yifaa

New member
את יכולה לתת לי פרטים

אני שוברת רגליים בחיפוש נעליים - האם את ממליצה על "משה" ? האם את יכולה לתת לי פרטים כמו מחיר,מקום העסק? והאם ביכלל זה שווה ?

מיה :)

New member
נעלי אלינור - יפו, מול אבולעפיה

אני קניתי סנדלים, מידה 39.5. הנעל יצאה בדיוק כמו שהבטיח! והיתה כמו כפפה על הרגל. אני בחרתי את הסוליה, סוג עור, וכו´. עלות - 220 ש"ח. שווה כל שקל!

אתי@

New member
אין לך מה לדאוג ../images/Emo70.gif

הוא משתמש בנעליים אחרות כדי למדוד את מידת הרגל וזה יוצא מצוין, ואם יש בעיה הוא מבטיח לתקן עד שהנעל תהיה מושלמת. לפי דעתי עשית עיסקה טובה
תתחדשי

יעלי2

New member
ליפאה - פרטים נוספים

הבנות יודעות ששברתי את הראש וחיפשתי נעלים מן המוכן כמו שאני אוהבת ורגילה. לאחר שלא מצאתי וקבלתי המלצות חמות מהפורום ומחמותי לעתיד (שעשתה אצלו מעלים לבר מצווה של בעלי ועכשיו גם לחתונה), צעדתי אליו אתמול, ותוך 10 דקות היתי בחוץ עם הזמנה. הוא נתן לי למדוד נעלים במידה שלי (41) נוחות אך מכוערות/סגורות מידי ולא כלתיות לטעמי. זה לצורך מידה ובדיקה כללית. אחר כך ראיתי מגוון של נעלים לבנות שמתאימות לרגל ולמידת נעלים שלי. לבסוף בחרתי סירה על עקב. בחתי את הסוליה, העקב (כ 6 ס"מ) אך לא צר ומצד שני לא מגושם. החלק הקידמי קטום (יעני לא עגול). אם הנעל תצא כמתוכנן, אני אהיה מאוד מרוצה. והמחיר כמו כולן. אגב, על הנעל לחמותי שהיא סירה שטוחה עם לק שחור, הוא לקח רק 150 ש"ח.

אתי@

New member
ורק שתדעו שנעליים שמזמינים ב"אור

הכלה" מומנות על ידם מנעלי אלינור ביפו, רק ששם משלמים 450 ש"ח לזוג נעליים
שוה, לא

הילית*

New member
ומתי זה נודע לי ? לאחר שקניתי כבר

באור לכלה ב- 400 ש"ח. לא נורא, העיקר שהן היו לי נוחות בטירוף (ואני אחת שסובלת תמיד מנעליים)

לי27

New member
אפרופו "אור הכלה"

כמו שכבר כתבתי קודם הייתי ביום שישי בתיסרוקת ניסיון אצל רוני פרנקל. משם הלכתי (ברגל) ישירות ל"אור הכלה" (די קרוב)לקנות את הסיכות לשיער שרוני ביקש. סיכה די פשוטה מעין פרח כזה שעשוי מאבנים נוצצות. ראיתי כל מיני סיכות (אחרי שחיכית חצי שעה שהמוכרת תגמור לדבר בטלפון). שאלתי כמה זה עולה כשאני מחזיקה ביד שקית עם 5 סיכות. המוכרת אמרה -45, אז הוצאתי שטר של חמישים כדי לשלם. המוכרת: "את עושה ממני צחוק 45 זה לאחד". אמרתי תודה ושלום ויצאתי , נעלבת מהתגובה המגעילה. מילא גנבים, אבל הטקט גם לא משהו.

אתי@

New member
גם אני שמתי לב ליחס מזלזל - שוב

פעם חוזרים לניצול המחפיר של תעשיית החתונות. כמובן שהם מרשים לעצמם מה שהם רוצים (גם בכסף וגם ביחס) כי הם יודעים שאנחנו מוכנים להרבה מאוד כשמדובר בחתונה שלנו...

הילית*

New member
אור לכלה בהחלט לא זולים

אני קניתי אצלם נעליים, שרשרת וסיכות ע"פ עצתו של יאיר ז´רמון והם כמעט לא נתנו לי הנחה וגם היה ויכוח על מחיר שניתן לי בפעם הראשונה שהייתי שם. אבל, אני רק יכולה להגיד שהייתי מאוד מרוצה מהדברים שקניתי שם ובגלל שסבלתי מהיעדר זמן העדפתי לשלם יותר ולקנות שם. ודרך אגב הסיכות שלי עלו 20 ש"ח לסיכה וגם זה היה נראה לי מוגזם. 45 ש"ח לסיכה בטח שלא הייתי משלמת...

לי27

New member
תעשי חיפוש בפורום על רוני פרנקל

כתבתי את התרשמותי מהאיפור שם ביום שיש האחרון. אני ממליצה

למעלה