יש

חגיתלה

New member
יש../images/Emo70.gif

עוד 2.200 ק"ג ירדו בשלושת השבועות האחרונים! הייתי היום אצל הדיאטנית. עד היום ירדתי 10 ק"ג. חזרתי למשקל שהייתי לפני ההריון. הבעיה היא שכבר לפני ההריון הייתי עם משקל עודף בגלל הטיפולים שעברנו. כך שיש לי עוד 10 ק"ג בערך להוריד. אבל הקצב מוצא חן בעיני! 10 ק"ג ב- 4 חודשים.

חן123

New member
../images/Emo45.gif את ../images/Emo47.gif

גם אני אוהבת את הקצב, שפוי ובריא

אורלי14

New member
למה זה נחשב אצלך קצב שפוי?

איך בכלל יורדים כל הרבה בכל כך קצת?

חגיתלה

New member
איך? ככה:

התחלתי לעשות כושר 3 פעמים בשבוע פעם שעה וחצי והיתר שעה שילוב של אירובי, מדרגה, עיצוב וחיטוב, והרפיות. הנוזלים הנכנסים לגופי הם מים מים ועוד מים. ולפחות 3 ליטר ביום. הדיאטנית התאימה לי תפריט אישי שהוא היה במקור במטרה להוריד כמויות טריגלוצרידים שהיו אצלי מרקיעות שחקים, ולאזן בעיית פוריות של שחלות פוליציסטיות. אבל עושות פלאים למשקל. זה שפוי כי זה בממוצע 2.5 ק"ג בחודש. וזה מתחיל להאט את הקצב. וזה דורש הרבה מאוד משמעת עצמית ולא להישבר בכלל. ואני כזו שאם החלטתי שאני עושה משהו אז זה עד הסוף. לא נגעתי בלחם לבן או מלא מזה 4 חודשים. לא נגעתי בעוגה או עוגיה מזה 4 חודשים. שיניתי את התפריט שלי מקצה לקצה ב4 חודשים ואני מרגישה נהדר. ירדתי כבר מידה וחצי והכי טוב - זה מבוקר ומפוקח ע"י אשת מקצוע של קופת חולים מכבי שמעודדת תומכת ומפרגנת ואומרת שהקצב הוא קצב אידיאלי למצבי.

אורלי14

New member
באמת באמת כל הכבוד לך.

הספורט ענה לי על הכל... ממש כל הכבוד. תמשיכי ותצליחי!!!

למעלה