יש SHUFFLE במיני? אם כן, אז איך עושים?
U uppercut New member 13/10/04 #2 גם אותי זה מעניין>>> אבל מה שאני יודע בודאות שאין זה playlist on the go, נראה לי שיש shuffle אבל אני לא בטוח, מישהו פה יודע???
גם אותי זה מעניין>>> אבל מה שאני יודע בודאות שאין זה playlist on the go, נראה לי שיש shuffle אבל אני לא בטוח, מישהו פה יודע???
W weird dust New member 13/10/04 #5 אין לי מושג אני מקבל מידע מהאתר של אפל אני חושב שזה כמו שהפעילו בדור השלישי את השאפל. אני ממליץ לשאול את מי שנמצא כאן. (אלרונד?)
אין לי מושג אני מקבל מידע מהאתר של אפל אני חושב שזה כמו שהפעילו בדור השלישי את השאפל. אני ממליץ לשאול את מי שנמצא כאן. (אלרונד?)
U uppercut New member 13/10/04 #6 >>> לפי מה שנראה לי אמורים להכניס את האפשרות הזאת בתפריט הראשי אבל אין לי איפוד(ברגעים אלו אבא שלי מגיע לניו-יורק ואז...) אז אני לא יכול לדעת בודאות
>>> לפי מה שנראה לי אמורים להכניס את האפשרות הזאת בתפריט הראשי אבל אין לי איפוד(ברגעים אלו אבא שלי מגיע לניו-יורק ואז...) אז אני לא יכול לדעת בודאות
U uppercut New member 13/10/04 #8 הגיוני שצריך להכנס להגדרות... או preferences כמו שראיתי שאפל אוהבים לקרוא לזה
א א ל ר ו נ ד New member 13/10/04 #12 אם את רוצה לשים אותו בתפריט הראשי אז בseting תחת Main Menu את בוחרת את הפריטים שיהיו בתפריט הראשי ככה זה יהיה כמו בדור ה4
אם את רוצה לשים אותו בתפריט הראשי אז בseting תחת Main Menu את בוחרת את הפריטים שיהיו בתפריט הראשי ככה זה יהיה כמו בדור ה4