יש!

HandsomeDevil

New member
יש!

קניתי אתמול את diorama- החדש של silverchair. האלבום טוב, טוב מאוד אפילו, מגיע כמעט לרמה של neon ballrom.... הוא שקט יותר מקודמיו, ושווה כל שקל מתוך ה-69.90 שהוצאתי עליו. אה, קניתי גם את -super unknown של- soundgarden. אישית אני לא חולה על הלהקה הזאת, אבל... 29 ש"ח, לא הייתם קונים? עוד לא הספקתי ממש לשמוע אותו, אבל משמיע ראשונית הוא לא רע, יותר טוב ממה שציפיתי שיהיה.

badphish

New member
u make me sick

סתם סתם לא צריך להגזים אבל להגיד משו כזה על אחת היצרות הגדולות ביותר ברוק האלטרנטיבי וכמובן שבגראנג´? חבל חבל.... כ"מ ל: Phish - Dark Side of the moon (Whole Album!) כן כן פיש ביצעו את כל האלבום הזה בהופעה חיה (טוב לא ממש את כולו הם מסטולים מהתחת בילבלו כמה שירים ושחכו כמה...) בכול מקרה זה גירסה ממש נחמדה אין מה להשוות למקור אבל בסה"כ עשוי נחמד מאוד מאולתר כזה...

HandsomeDevil

New member
אני תמיד שוכח...

np: JJ72- snow על הלהקה אני לא חושב שצריך להרחיב. השיר- פשוט... אין מילים. מומלץ ביותר!

והקרדיט הולך ל...

..
אני להיות גאה בך! np- jj72- brother sleep מהאלבום החדש שלהם, i to sky שעומד לצאת בספטמבר.

וואפה, וואפה- rewind, rewind...

"סופראנואן" (סלחו לי על העצלות) של סאונדגרדן ב-29 שקלים חדשים? say what? איפה?!

HandsomeDevil

New member
ב"צליל", בקניון עזריאלי,

יש בפנים דוכן קטן של סדרת "דובדבן", כל הדיסקים שם עולים 29.90- ומצאתי שם את super unknown.

תודה ../images/Emo9.gif

חבל רק שלא יצא לי לבקר בעזריאלי בקרוב... בעסה, באזור שלי הדיסקים שנמצאים במחיר "דובדבן" מפוזרים- מה שמקשה על מציאתם. בלעע
טוב, נו. נעשה מאמץ, אבל תודה בכל מקרה

למעלה