יש

יש

יש למשהו רשימה רצוי עם תמונות של רשימת הדיסקי ורצוי גם סינגלים של פינק פויד? נראה מה חסר לי

יש

רק 18 אלבומים תמיד חשבתי שיש יותר. אני מחפש משהו יותר מסודר שיהיה בו הכל סנגלים,כל מיני הוצאות וכו

One Echoe

New member
בעיקרון יש 15 אלבומי אולפן.

בלי אוספים וכו'... אני לא יודע אם יש מקום כזה שכתוב בו הכל.

יש

ארכיון הפלויד של וורנון פיץ' (מחבר ה-Pink Floyd Encyclopedia). ר' כאן: http://ourworld.compuserve.com/homepages/PFArchives/Directry.htm

holo

New member
מגניבבב

הלוואי עליי אוסף כזה ועוד רק של פינק פלויד.. יש שם כמה דיסקים שאף פעם לא ראיתי.

Itai8

New member
לי אמרו שיש להם 23 אלבומים

זה נכון? מישהו יכול לומר לי כמה באמת יש להם? אני מתחיל אוסף שלהם כל האלבומים שלהם... בינתיים יש לי רק 3 אלבומים... חח עלוב תודה!

עיין בפרק הדיסקוגרפיה של הפורום

המצוי בשאלות הנפוצות. יש שם את כל האלבומים שלהם.

חלק

בימים הקרובים בטח יהיה לי קצת יותר זמן אני ירשום הכל, בנתיים רשמתי חלק על התמונה

flowerboy69

New member
אם אתה חושב שרואים משהו...

אז לא רואים כלום אז תכתוב אותם כרשימה לא על התמונה כדי שהעם יראה!

flowerboy69

New member
חברים-הבחור רציני!!!

הצלחתי לעשות הגדלה של התמונה וראיתי שם דברים רציניים! חוץ מהקופסא שיין און והקופסא של בארט crazy daymond ראיתי שם את גרסת המונו של piper-גרסה שהייתה מוגבלת וכמעט ולא רואים היום-דיסק מצויין. יש שם את wish you בגרסת ה "25 שנה" שבנויה כמו התקליט עם גלויה קטנה... יש שם את tonight lets all make love בגרסה של פוסטר עם 2 השירים של הפלויד וראיונות מהסרט... יש שם כמה אלבומי הצדעה-אבל החשוב בינהם הוא-rosebud-אני לא יודע איך הוא מצא את זה...רק פעם אחת ב 15 שנה ראיתי את הדיסק הזה כדיסק-בפעם שאני קניתי אותו...זה דיסק ההצדעה הראשון שנעשה על הפלויד וכולל שירי פלויד בגרסאות פופ של שנות ה-80... יש לו גם את האודיו דקומנטרי-דיסק שבו במספרים על הלהקה והוא כולל ספר מצויין עם תמונות ועוד... floyd and frinds-כולל קטעים מפסקול הסרט tonight lets all make love וגם כל מיני שירי שנות ה 60 של להקות אחרות reactor-הקלטות הbbc בשנת 70 או 71 אני לא זוכר in london 66-67 שוב 2 השירים מהסרט tonight lets all make love כאשר יש דיסק בונוס למחשב עם המוזיקה וקטעים מהסרט הדבר האחרון שזיהיתי הוא outtakes from other spase-דיסק שנעשה בארץ-כולל שירים ישנים של הפלויד שלא יצאו על תקליטים וגם כמה קטעים חיים... נו-איך אני???:)

יפה

גם אתה רציני (-: אני הדיסק הראשון שקניתי קניתי בכיתה ו' וזה היה מזמן (-: ומאז אני לא מפסיק לקנות...(-: יש גם הרבה דברים נדירים על תקליטים במהלך השבוע אני ירשום הכל

flowerboy69

New member
אני אספן דיי גדול...

אני לא קונה הקלטות לא רשמיות בתקליטים יש לי כמה בודדים בגלל פער המחיר לאומת התמורה והאיכות

flowerboy69

New member
לא זה לא מופיע שם

יש לי את זה זה 18 דיסקים צרובים ממש לא משהו מוצלח

למעלה