יתום מכרמיאל נמצא בתל אספרסו ואימו

יתום מכרמיאל נמצא בתל אספרסו ואימו

היתום מכרמיאל נמצא בתל אספרסו ואימו מחפשת קייטנה עבורו כאן הוא בן 5.5 .. עדי 0522515500

תל אביב - ששמה הוחלפה ע''י תושבי הצ

פון...
למי שלא הבין...

No name for now

New member
הכי טוב להתקשר למוקד העירוני 106

אני יודעת שבמרכז הספורט באוניברסיטת תל אביב תושבי הצפון יכולים להיכנס במחיר סגל במקום מחיר רגיל, אולי זה תקף גם לקייטנות (יש להם קייטנות)

תגיד לאמא הזאת להחליף דיסקט.

קודם כל כי אספרסו יש בעוד מקומות: אני אישית שתיתי כבר אספרסו בין השאר במצפה רמון, פאריס, ואפילו בגליל העליון. חוץ מזה, אף פעם לא הבנתי למה אתם מקנאים כל כך דווקא באספרסו שלנו? הרי אם כבר, יותר שווה לכם לקנא בתאטראות המשובחים, במועדוני הלילה, במופעי הג'ז, במסעדות המעולות, במוזאונים, במופעי מוזיקה ומדיטציות מאורגנות על החוף בזמן השקיעה, בעובדה שאנחנו מתעקשים להמשיך לחיות ואפילו להנות מזה... אתם יודעים מה? אפילו בזה שהמיתוס המטופש והשקרי על היותה של תל אביב עיר מכוערת, נופץ ברעש גדול: עירנו היא UNESCO World heritage וכנראה שעירכם לא
ועכשיו לנושא הקייטנות. האמת, לא צריך. יש מספיק מה לעשות בעיר כדי למלא את כל הזמן עד המלחמה הבאה. גם לילדים. צריך לפתוח את אחד המקומונים, למשל טיים-אאוט, ולחפש. רק אזהרה אחת: לדברים טובים מתרגלים מהר. אל תתפלאו עם החזרה הבייתה תהיה טראומטית עבור הילד.

ראיתי כיתובית רצה גם בערוץ 2

על עמותת היתומים- גם בערוץ 10 ואמא שלי אמרה לי שגם בערוץ הראשון. היא יודעת כי מכול המדינה היא היחידה שרואה ....כול הערוצים של הטלוויזיה גוייסו על ידי עדי לטובתנו? עדי אתה תותח ...סליחה תותח על. ישר כוח. אני לא יכול לישון עיצבנו אותי האלמנות באתר המאבק עם ההשמצות שלהם.

No name for now

New member
לא צריך להתרגש

זה לא קשור איפה אתה, חלק מסתגרים וחלק יוצאים ביום חמישי בהרקדה מישהו אמר לי שאם נסראללה היה רואה את כולם רוקדים בשמחה הוא היה נכנע עניין של גישה לגבי הילד, כדי לא לטרטר הורים יותר נוח באופן טבעי למצוא מסגרת מאורגנת ולא לרוץ כל היום ממסעדת מזון מהיר, לקולנוע, לחנויות וכו' גם יותר זול להורים שלי היה מזל לסבא וסבתא שלי היתה חנות בתל אביב אז פשוט שלחו אותנו ואת בנות הדוד שלי "לעזור" בחנות בחופשות, אחר הצהריים היינו בים עם סבתא ובערב כבר היינו כ"כ עייפים שלא הייתה בעיה

חברל'ך - אל תהיו נותני עצות...יש

120 בכנסת ושבעה מליון בארץ...(לא כולל חו''ל)

למעלה