יתומי הסערה

gewitter

New member
יתומי הסערה

מישהו יודע לאן נעלמו דפי האינטרנט של הקומיקס המדהים הזה?

*GormE*

New member
כולם אצלי

טוב, לא כולם 10 מהם רון שלח לי!!

gewitter

New member
איבי, מה נישמע?

אולי תשלחי לי אותם, כבמאיסטית לבמאיסט? ציירת פעם קומיקס? אם כן, בבקשה פרסמי אותו.

*GormE*

New member
כן, אני מציירת קומיקס

אבל כרגע אני לא מעלה פשוט אני חלק מקבוצה שמציירת קומיקס ולא בא לי לקלקל הכל... סתאם ציורים שעשיתי בעבר אין לי בעיה להראות, אבל חבל לי לשעמם את השאר פה שכבר ראו אותם אין לי בעיה לשלוח לך את מה שיש לי דרך אגב, אתה מכיר אותי מאיפשהו?

gewitter

New member
איך לא?

רק חצי מהתיכון שלך הגיב אצלך(הציור של שני המאהבים הצעירים). אז כן, אני מכיר באופן וירטואלי. שלחי את יתומי הסערה, שלחי, שלחי.

*GormE*

New member
זה היה לפני שנים!!

אתה גם מהתיכון שלי? מי אתה? אני מנסה לשלוח

moshikgulst

New member
אהבתי...

קומיקס מאוד חביב... מתאים להיות סטריפ בעיתון תל אביבי יש לך עוד כאלה?

*GormE*

New member
כמובן

כמו שאמרתי, יש 10 עכשיו השני דרך אגב, מותר לי לעשות את זה? להעלות יצירות של מישהו אחר בפורום? אני מניחה שאם זה פורסם בעבר בעיתון אז זה פתוח לציבור

moshikgulst

New member
כמובן!

כמובן שאת יכולה! כרגע אני חוזר מפגישה עם עורך הדין שלי ולאחר התיעצויות מרובות וממושכות הוא טוען שלא תהיה בעיה... חוץ מזה, לאיזה קבוצת קומיקס את משתייכת? איזה סגנון אתם עושים? (ריאליסטי, מיינסטרים...)

moshikgulst

New member
מה דעתך?

לשלוח לי למייל עוד קומיקס שלו? בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה בבקשה!!!!!

yonabarak

New member
לי יש יותר

אבל הורדתי אותם מהאתר כדפי html, והם מחולקים לפריימים שאין לי כוח לחבר. יתומי הסערה פורסם במוסף גלריה של הארץ כל יום חמישי לפני שנתיים בערך. זיסנבך משאיל ומצטט הרבה מאוד, אבל הוא גם מצחיק מאוד.

magman

New member
תגידי....

את חושבת שתוכלי לשלוח לי אחד מהדפים של הקומיקס הזה? זה ממש מדהים, והכי חשוב.. הרעיונות אחלה!
MAGMAN דרך אגב, למרות שהראיתי את זה בעבר אשמח לשמוע מה דעתך

moshikgulst

New member
מה..

מה זה "יתומי הסערה"? לא ראיתי את הקומיקס אף פעם ועכשיו אני מסוקרן... יש מצב לראות איזו דוגמא?

gewitter

New member
אולי

בפורום קומיקס המצויין (ז"ל) של ווינט, היה קישור, אך מאז פלישת המונגולים לא נשאר דבר. אם איבי תחליט להעלות את זה איכשהו, אז יופי. ואיבי, למה אין באתר של אמבלם כלום כבר שנתיים?

*GormE*

New member
מאיפה לי, רק עכשיו הצטרפתי

אני מנסה לתקן את המצב, על כל פנים.

chatenoire

New member
אמבלם

הצייר הראשי של אמבלם, גל שוורץ, מסיים בקרוב את לימודיו בבצלאל. עד אז כנראה לא יהיו הרבה עדכונים לאתר בשל כל מיני בעיות זכויות יוצרים שקשורות למכללה, ומן הסתם גם חוסר בזמן. אה, וגם קרס לו כל ההארד-דיסק לאחרונה, אני בטוחה שגם זה גורם מעכב לא קטן.

למעלה