יתושים

נעמה8080

New member
יתושים

עקצו אותי יתושים עקיצות ענקיות, בולטות ומאד מגרדות.. יש לכם פיתרון מה אני עושה כדי שלא יגרד לי? תודה.

עוז46

New member
הי נעמה

כמו שברק כתב הכנתי משחה למריחה על עקיצות יתושים ממש עוזרת. אז ככה : מכינים מי מלח הכי מרוכזים שאפשר ממשהו כמו שתי כפיות מלח(עדיף עם מים חמימים) ואז מוסיפים לתמיסה משהו כמו כפית-שתי כפיות של קרם לחות(פשוט לעור) מערבביבם טוב טוב ומורחים. אני רגיש לעקיצות וזה ממש עוזר לי. ואפשר אלוורה. או סבון מוצק מומס קלות ולמרוח בתוספת חומצית (עגבניה למשל) וכמובן יש את כל משחות בית המרקחת- פנסטיל וכדומה. ובוקר מקסים לכולנו. נ.ב. אני דואג תמיד להיות בסביבת "מתוקות" כאלו ולכן לא חווה את עקיצות היתושים כל כך.

מורן2345

New member
ובאותו נושא

האם ידוע לגבי איזשהו מאכל שיש בו סגולות להרחקת יתושים? כלומר, מאכל שככול שאוכלים ממנו יותר יתושים פחות נמשכים לגוף? אני יודעת שלקחת ויטמין B יכול לעזור בעניין, אך תהיתי האם ידוע לכם על מאכל כזה תודה!

עוז46

New member
קודם נדייק ונקרא להן בשמן,../images/Emo177.gif יתושות

ויש אמונות שונות, כמו שתימני אחד סיפר לי שהחילבה בכמות המתאימה מרחיקה יתושים, השאלה מה עוד מרחיק? וגם לעיסת הגת דוחה אותן גברות מזמזמות. לפעמים מריחת שמן גרניום אקליפטוס ולבנדר ירחיקו אותן. ונידמה לי שהן יוצאות ברגעים אלו לציד. ושבת שלום וקסומה לכולנו.

yigalby

New member
מישהי אמרה לי

שהיא הייתה משתמשת בילדותה בעלים מעוכים של בזיליקום כדי להבריח יתושים או מדליקה מרווה (בזהירות עם אש

למעלה