יתושים

I Was Hoping

New member
יתושים

מה ניתן לעשות כדי למנוע מיתוים להיכנס? רשתות אינן באות בחשבון, וגם לא המנורה הכחולה הרוצחת. יש תרופת סבתא שתמנע מהיצורים האלה להיכנס אלי לחדר?

0 אור 0

New member
כל מיני

הכי טוב זה דוקא רשתות - אולי אפילו משהו מאולתר כמו כילה על החלון?? אבל אם ממש אין אופציה אז אפשר את האבוקה שמעלה עשן עם ריחות דוחי יתושים. מעט שמן גרניום בפינות החדר (נדמה לי שגם לימון ומנטה עוזרים אבל לא בטוחה) יש גם מכשיר אלקטרוני שאמור להשמיע רעש תת קולי שדוחה את היתושים - אצלי זה לא ממש עבד ...

I Was Hoping

New member
לא יכולה

לתלות שום דבר, זה לא הבית שלי. לא לעשות חורים בקירות ובטח שלא לשים רשתות... אבל תודה

ה מוזה

New member
יא הזכרת לי

כשהייתי פיצקית , בבית לא היו משתמשים בטבליות ומכשיר חשמלי היו ספירלות [ ממש זוכרת אפילו את הריח] מחומר ירוק והיו מדליקים את קצה הספירלה ממש כמו קטורת וכך זה היה בוער לאיטו ובאמת שלא היו יתושים ולפני כמה זמן ראיתי בחנות מקלות קטורות ענקיים ועבים ובאמת היה כתוב עליהם שזה להרחקת יתושים בכלל חושבת שיתושים לא אוהבים עשן

יש צמח

שזהו מעין חיסון הגורם לחרקים להתרחק. זה נכון גם לגבי כינים, פרעושים וכו'. וניתן לתת אותו גם לתינוקות ובעלי חיים. דרך אגב יש כאלה שאינם רגישים לעקיצות או שיתושים אינם חושקים בדמם. וזה מענין. אותי הם אוהבים נורא. פעם אחת חזרתי מהחצבני קרוע. ולקח לי 3שבועות להתאושש. והסנדלר הולך יחף, לא לקחתי את השיקוי הזה. בכל אופן אחרים נעזרו על ידו ובפעם הבאה שאסע לא אשכח אותו. את החומר הזה שבמהותו הוא צמח, אשלח לך במסר אישי עם הוראות הפעלה. אלישוע.

ה מוזה

New member
נשמח לדעת

ונשמח עוד יותר אם תשתף את כולנו בשמו של הצמח ,אולי עוד אנשים יפיקו תועלת מהשיתוף שבפורום והיולה, יש לך מבער שמנים שעושה ריח נעים כזה? תקני שמן גרניום , טפטפי מעט לקצת מים שימי במבער כמו כל שמן אחר,ניחוח הגרניום כך אומרים ממש לא נעים ליתושים והם ישארו,מחוץ לחלון רציתי להציע לך עוד עצה (-: לא בטוחה שתאהבי את הריח שלה שום, [ 2 ציפורים במכה גם נגד עין הרע,גם אנטי יתושים] כך לפחות מספרות הסבתות

I Was Hoping

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo57.gif

ומה לעשות עם השום? גם הוא יילך לתוך המבער? פיכסה אף אחד לא יבוא לבקר אותי יותר. *הולכת לראות איך אומרים גרניום בדויטש* תודה רבה

ה מוזה

New member
../images/Emo9.gif

חחחח, לא לא השום לא למבער תתלי את השום ליד החלון נו,תנסי מה אכפת לך מכסימום זה יילך אח"כ לתוך הסלט

I Was Hoping

New member
שום שהיה

תלוי בחלון יעבור לסלט? כשאתה עפיפון אתה עפיפון אתה עפיפון ואני אנסה, הלילה. כי הם אכלו אותי בלילה הזה [שעכשיו נגמר]. יש לי ארבע עקיצות רצופות בשורש כף היד. לא כייף

למעלה