יתכן: קימבו סלייס נגד מייק טייסון

dor244

New member
קימבו סלייס בפסילה

טייסון יוריד לו איזה משהו בנשיכה טייסון בטח עדיין במינוס כבד בבנק אז זה או זה או סרטי פורנו עם קוקסינלים

tal7345

New member
חחח, גדול..

אני הולך עם קימבו עם אוזן שלמה אני חושב.. אםזה קרב mma אז הלך על טייסון כי עם האקספלוסיביות של קימבו הוא יכל להרים ולזרוק אותו על הגדר ומשם למעוך אותו. אני חושב ששוב הכוח המתפרץ של קימבו נותן לו גם סיכוי טוב בעמידה והוא גם יודע לשלב ברכיות, מרפקים וכל זה.. בקיצור אני לא חושב שמייק ישקול מעבר לmma אחרי הקרב הזה, אני מאמין שהוא יקח את ההצעה של dor224 וילך לעשות סרטי פורנו עם קוקסינלים חחח..

doom23

New member
חחחחחח

אם ישאר בעמידה אני מאמין שטייסון ינצח ... קימבו הראה שהוא הפסיד "לפשוטים יותר " בקרב אגרוף רחוב ... אין לו סנטר לאחד כמו טייסון אבל אם ינצל קרקע וכאלה אז יש לו סיכוי טוב ...

talhorm

New member
הסיכוי שאנדרסון סילבה נגד רוי ג'ונס יצא לפועל

גדול יותר מהסיכוי שהקרב הזה יצא לפועל לדעתי מה שכן, זה יכול לשבור את שיא הברייטס אנשים רק ישמעו שטייסון חוזר... לא משנה מול מי, הם קונים את זה לראות מה הוא עוד יכול לעשות בגילו. ועוד קימבו סלייס הוא חתיכת פצצת רייטינג שמשווק נכון כרגע, אז בכלל זה קרב שכולם יקנו כקרב שקול מאוד. זה בטוח יהיה קרב איגרוף, אז אני הולך על טייסון. הכח המתפרץ שלו לא יעזור מול בוקסר מנוסה כמו טייסון הוא רק יאכל מכות על הדרך, ואני אומר את זה בהנחה שטייסון כרגע 20% ממה שהוא היה בעבר, אם הוא פחות מ20% אז אולי סלייס ידפוק לו נוקאואט?

קרב חזק

לדעתי קימבו עושה ממנו סלייסים קטנים ומגדיל את הפער בין הפופולריות של שני הענפים. אני אישית ראיתי את קימבו רק באיזה סרטון אינטרנט שם הוציא למישהו עין (זה נראה יותר רע ממה שזה נקרא..) ונגד טנק אבוט או יותר נכון "טנק חבוט". --- מגיע ארגון חדש שחושב שיעשה עליו הרבה כסף מכל השרוטים שראו אותו נלחם דרך האינטרנט, ובצדק, אבל שיהיו גברים וישימו אותו נגד תותח אמיתי (פידור יהיה מגניב) ויפוצצו את הבועה או שנגלה שקימבו לוחם אמיתי. הקרב שאני אישית הכי היית רוצה לראות זה בין GSP לבין אנדרסון סילבה - שני אלילים, הטובים ביותר בתחומם, סופר הירוז אמיתיים בשר ודם.לצערי, אני מאמין שתוך 5-4 שנים הם ייפגשו כאשר כבר לא יהיו בטופ

גיא ע

New member
מצחיק...

טייסון נראה עלוב לגמרי בקרבות האחרונים שלו. אני עם קימבו, גם בקרב איגרוף ולא MMA

למעלה