יתכן ששמעתי ששלומי ישתתף בפסטיבל הגאז?

karoleking

New member
**בתור קהל

עברית קשה שפה

nina41

New member
בטוח התבלבלת עם שלומי שבן ועם שלומי שבת

כי ככל שידוע לי לשלומי שבת אין מה לחפש בפסטיבל הג'אז , הוא לא מחובר למוסיקה הזאת אין סיכוי וגם אם זה אי פעם יקרה הוא יופיע כזמר אורח משהו עם להקות ג'אז כמו של איריס ועופר פורטוגלי. לילה טוב ושקט לכולם.

שערוריה עבדו עלי , צריך לתת כבוד לפז"מ

ולהחליף לשבן הזה את השם
, מלא פעמים אני קופץ מהכורסא עם יד על הלחצן האדום להקליט את שלומי שלנו ואז אני מבין שמדובר בשלומי שבן , ואני שואל למה ? הוא לא יכול היה לחפש מקצוע אחר ? ואם כבר הוא נכנס לתחום לפחות להחליף את השם אתם לא חושבים כך ?

karoleking

New member
יש עוד כמה דברים מעצבנים

יש איזה שיר שמתנגן כל היום ברדיו...וההתחלה שלו מאוד מזכירה את "אבא" של שלומי, שדרך אגב, כבר לא משמיעים ברדיו. כל פעם הלב שלי מחסיר פעימה כי נדמה לי שהשיר "אבא" מתחיל. מדובר בשיר של איזה מתחרה בכוכב נולד...שכחתי את שמו. מחר אני ארשום כאן את השיר (כי בטח ישמיעו אותו איזה 1000 פעם כרגיל) ואז תשימו לב.

90% מהכוכבים של כוכב נולד נעלמים יותר מהר

מהכוכבים שבלילה חורפי
, מה שמגיע מהר ובקלות נעלם באותה המהירות .

karoleking

New member
עד אליי - מאור פיניה-תקשיבו לשיר

2 הצלילים הראשונים של הפתיחה = "אבא" של שלומי שבת...מרגיזזזזזזזזזזזזזזזז...למה לא להיות מקורי
פשוט אותו דבר...

היום "שהצטברו" מיליוני שירים תמיד יש כמה

שיהיו דומים , האם מדובר בהעתקה ? או סתם התחלה דומה ?

עזבי אותך לא בריא , החיים קצרים חבל לבזבז

אותם עם התרגזויות ועצבים , תמיד צריך לראות את הצד הטוב , לדוגמא - השיר של שלומי כ"כ יפה ומיוחד שאחרים משתמשים בפתיח שלו כדי "לגנוב" את האוזן מהמעריצים של שלומיולקבת תשומת לב , וזה כבר מחמיא לשלומי ולשיר שלו , את לא חושבת ?

karoleking

New member
טוב נו שיהיה..

אני מבחינתי הרחמתי את השיר...מחליפה תחנה על הצליל השלישי...וכשאני מגיעה הביתה אני מתנקמת בכל התחנות רדיו...שמה את ההופעה בקיסריה ועושה את מה שיש לי לעשות כשברקע אני שומעת מה שבאלי!

נו טוב בואי אני אספר לך את הסיפור שלי והוא

באותו הנושא , אצלי בטלפון יש צילצולים לפי אנשי הקשר אבל כולם הם של פבלו כמובן
ואז שיש אנשים שלא מתקשרים אלי הרבה (כמו פבליטו למשל) אני חושב שזה שיר שמתנגן ברדיו , אני קופץ להגביר את הרדיו ואז "נופל לי האסימון " ,זה די דומה למה שקורה עם השיר שלך , אני למדתי לחיות עם זה ...ומקווה שזה יעבור (עד החתונה
)

karoleking

New member
נו אתה רואה?

גם אתה מבואס מהפלייליסטר הצעירים האלא שלא מבינים כלום מהחיים שלהם..מתי בפעם האחרונה השמיעו את פבלו ברדיו? חוץ מ"קולות החיילים" שמבקשים מדי פעם את "אל תדאגי לי אמא".. שכחו אותו לגמרי... וגם את שלומי לא משמיעים יותר מדי..כמה חבל...

תאמיני לי שאת פבלו והאמת גם את שלומי משמיעים

אצלנו המון ברדיו המקומי "קול רגע" מהרבה סיבות , הנה רק חלק מהם : 1. זמרים מוכשרים , עם המון להיטים שמתאימים לכל אוירה ומצב מ - "רק הלב יודע " ועד "החוף של טרפטוני" 2. פבלו מבקר כמעט כל חודשיים ברדיו בר ששייך לרדיו ועושים המון פרומואים להופעות שם , כולל השמעות מרובות . 3. תוכניות הבקשות מתמלאות בבקשות "מקוריות" לפבלו מכל מיני אנשים
והם משמיעים אותו הרבה (עם קצת עזרה וקצת איומים אנחנו מפרסמים אצלם ברדיו , ומכירים המון שדרנים ועובדים אחרים שם ) אני גם חושב שצריך לתת הזדמנויות לאומנים חדשים וצעירים , אבל לא לשכוח את התותחים הכבדים
, מוצ"ש הקרוב יהיה שם קובי אפללו , אחי וגיסתי יהיו שם ,למרות שאין ויכוח שהוא מוכשר היה להם קשה למכור את כל הכרטיסים, ועד היום הם עושים פרומואים ונותנים כרטיס שני בחצי מחיר ...מה שאני רוצה לומר זה שגם לאומנים חדשים יש את הקשיים שלהם ...

karoleking

New member
ואם כבר אנו מדברים על שירים דומים...

יצא לך לשמוע את השיר אמונה - של כפיר אפשטיין? ותגיד לי אתה בתור מושבע של פבלו, אם ההתחלה של השיר לא מזכירה לך כל פעם איזה שיר של פבלו? תקשיב לשיר ותגיד לי איזה שיר הוא מזכיר לך... נראה אם זה דמיון שלי או שזה אמיתי!

למעלה