יתפנו לא יתפנו הם פשוט בהכחשה????

יתפנו לא יתפנו הם פשוט בהכחשה????

זה נכון, גם לשמאלים וגם לימנים יש פלוסים ומינוסים, אז נכון הממשלה יצאה דפוקה בכל הקטע של ה"יום שאחרי מחר" [יום אחרי הפינוי], וכן הם נרטו והגיעו להחלטות שגויות בחלקם, ואפשר לדבר על זה שעות על גבי שעות, אבל נו באמת, זה שהם ישפכו חומצה על כמה חיילים זה אומר מתקפה? זה אומר שהם ינצחו? זה אומר שלא תיהיה התנתקות? זה שם שופכים עליהם כל דבר אפשרי מביצים ושמן לחול וחומצזה זה אומר שהם שווים? שהם "מחזירים מלחמה"? לא! זה אומר שהם טיפשים, שהם נותנים לזה לעבור את הגבול, חיילים מסכנים, לא יכולים לסרב פקודה! יודעים מה, הם לא רוצים לסרב פקודה! אבל הם לא באים בשמחה לראות אנשים בוכים ומפנים את בתיהם, אז כשהם יושבים איתכם, ובוכים איתכם, והם רק בני 19 ו20 ויש עליהם לחץ אדיר וכאב גדול, אז לקרוא להם נאצים? אז כן את ההתנגדות ההתחלתית אני מבינה, את הבכי אני מכינה, את הצרחות אני מבינה, יוגדעים מה אפילו את ההתבצרות ההתחלתית אני מבינה, אבל מלבכות ולשפוך כאב עד להגיע למצב של כלובים וכאב פיזי? מה יצא להם מזה? תיק במשטרה! זה מה שיצא תיק במשטרה וכאב גדול של הכחשה.. ואין דבר יותר גרוע מלהכחיש דברים. אז תגידו לי משהו אחד, הם באמת האמינו שהם לא יתפנו? כי זה עצוב!

למעלה