"כּרמי-יוסף" - המַתָּנָה שלא נגמרת

רֶשֶף

New member
"כּרמי-יוסף" - המַתָּנָה שלא נגמרת

אז החלטנו לסכם את הסופ"ש ברכיבת אחה"צ, בשאנטי, בכרמי-יוסף. כן. שוב. מה יש? אפילו שאנחנו מכירים כבר את הסינגל (כן, סינגל. Viking טוען שכל הסינגלים בכרמים זה סינגל אחד, עבה וא-ר-ו-ך
), תמיד הוא מענג מחדש. אז מה, לא נגמור ונרוץ לספר לחברה? לא נביא תמונות ונזהר מאד לא לשים יותר משלוש, כדי לא לעצבן את יורם? לא נשוויץ איך החלטנו לשחזר את הזרימה המפוארת של עופר ולצלול את הלבן, שליד הראמפות? לא נתוודא איך חמש פעמים דיוושנו אליו בגאון ואיך שלושה מילימטר לפני שהקדמי צנח אל גורלו, הביצים שלנו התכווצו כמו זיתים סוריים דפוקים וזימרנו ממרומי הדרופ במבוכה, בפלסטו, בשלושה קולות, כמו בּרָדֵרז גִיבּ - "לא! לא! לא! לא! אָיים סטֵיִינג אֵלָייב, סטֵיִינג אֵלָייב..."? בטח שכן!

רֶשֶף

New member
"הכל בראש" - אם תהסס, תפספס

אז אם לא דרופ לבן, לפחות לרדת את הגשרון והראמפה.

רֶשֶף

New member
ולפני שזורקים עלי עגבניות רקובות

כל אחד היה חייב לזרום את פיסת הדרופ שלו. מתחילים בקטן, מדחיקים את הפחדים ו"מחר" זורמים לוויתנים לבנים גדולים כמו כלום. יש כבישונים, יש שטיחונים... מי אנחנו? שבילונים! ומה סיסמתנו? "הכל בראש! הכל רכיב! אם תהסס - אוח... זה יכאיב" זהו. סיימתי עם השטויות להיום. לילה טוב לכולם.

רֶשֶף

New member
זו שעושה פנורמות

נקראת The Panorama Factory. אבל כאן לא מדובר בפנורמה. אלו סתם תמונות בודדות, שחיברתי באופן ידני במקום לשרשר הודעה עבור כל אחת. כך אני דוחס כמה תמונות לתמונה אחת אינפורמטיבית. מין פטנט כזה, שאימצתי לעצמי כנגד חמתו של מנהל הפורום

AdriAnV

New member
רשף התחמן

9 תמונות הכניס !!!! במסווה של 3.... כל הכבוד

aFish

New member
לפשיץ המלך!

ומי בלבן?....אח אח...גיבורי התהילה אתם. כבר קיויתי שנתתם בראש לדרופון הארור אך אם אני מפרש נכונה את מה שכתבת לא עמדו לכם ביצותיכם? ואני אחרי התעלול של שישי נראה לי זה עוד יותר התרחק ממני והביצים שלי עוד יותר קטנות עכשיו...אבל אנחנו עוד נגיע.

nayula

New member
אני ממש מרוצה מהתיאום בין ההרוכבים

כולם דרפּוּ ביחד... זו הרמוניה!

למעלה