כאבים אחרי ניתוח שרוול
שלום,
לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח "שרוול". מאז, בכאבים לא מפסיקים.
יש לי כאבים מאוד חזקים, במיוחד לאחר אכילה, לכן אני ממעטת באכילה. הכאבים מקרינים לגב. אני לא מצליחה לעבוד.
ירדתי בינתים 11 קילו.
פניתי למיון ולמרפאת המנתחת, עשו לי סיטי שנמצא תקין, נתנו לי משככי כאבים בווריד שלא הועילו, והכאבים עדיין שם.
בשבת האחרונה, חוץ מהתשישות והכאבים, היו לי בחילות, ובצהרים פתאום הקאתי חזק. בקושי אכלתי.
המנתחת אמרה שמבחינתה השרוול תקין, הניתוח עבר בסדר והסיטי בסדר, אז היא לא יודעת מה הסיבה לכאב. למעשה שלחה אותי ללא מענה, והמלצה ללכת לפסיכולוג. (אין לי התנגדות לפסיכולוג, ואני נעזרת בגורם מקצועי, אולם זה לא עוזר לכאבי התופת!)
רופא המשפחה נתן לי קולוטל וספזמלגין, אולם גם הם לא עוזרים לצערי.
אין לי למה לחזור למנתחת, כי זה לא יעזור. אין לה מה לעשות לדבריה.
אשמח לעזרה, כי אני כבר די מיואשת...........
שלום,
לפני כחודש וחצי עברתי ניתוח "שרוול". מאז, בכאבים לא מפסיקים.
יש לי כאבים מאוד חזקים, במיוחד לאחר אכילה, לכן אני ממעטת באכילה. הכאבים מקרינים לגב. אני לא מצליחה לעבוד.
ירדתי בינתים 11 קילו.
פניתי למיון ולמרפאת המנתחת, עשו לי סיטי שנמצא תקין, נתנו לי משככי כאבים בווריד שלא הועילו, והכאבים עדיין שם.
בשבת האחרונה, חוץ מהתשישות והכאבים, היו לי בחילות, ובצהרים פתאום הקאתי חזק. בקושי אכלתי.
המנתחת אמרה שמבחינתה השרוול תקין, הניתוח עבר בסדר והסיטי בסדר, אז היא לא יודעת מה הסיבה לכאב. למעשה שלחה אותי ללא מענה, והמלצה ללכת לפסיכולוג. (אין לי התנגדות לפסיכולוג, ואני נעזרת בגורם מקצועי, אולם זה לא עוזר לכאבי התופת!)
רופא המשפחה נתן לי קולוטל וספזמלגין, אולם גם הם לא עוזרים לצערי.
אין לי למה לחזור למנתחת, כי זה לא יעזור. אין לה מה לעשות לדבריה.
אשמח לעזרה, כי אני כבר די מיואשת...........