כאבים בבטן תחתונה משמאל.

morba29

New member
כאבים בבטן תחתונה משמאל.

שלום. אני בת 19.. מזה כשנה אני סובלת מכאבים בצד שמאל בבטן תחתונה. עשיתי אולטראסאונד לפני שנה אצל גניקולוגית שאמרה שהכל תקין . לפני כחצי שנה במהלך אשפוז עקב כאבי גב(סובלת מפריצות דיסק בגב תחתון) התבצע שוב אולטראסאונד גניקולוגי ושוב הכל תקין. בחודש האחרון הכאבים התחזקו ולפניי שבועיים הכאבים הפכו בלתי נסבלים. הכאבים הם כמו של דלקת?או משהו בסגנון שבאים והולכים,הם מקרינים לי לגב תחתון ממש לאותו אזור באחורי הגוף. הכאבים מתחזקים גם שאני מנסה לשכב על צד שמאל או לשכב ישר על הגב וגם אחרי עמידה\הליכה\ישיבה של כמה דקות. חשוב לי לציין שגם לפני מחזור,בזמן המחזור ובכל מהלך החודש הכאבים קיימים לאיזה רופא פונים? (בעיקר שאני בצבא ולא מקדישים כ"כ תשומת לב לכאבים שכאלו.) ואולי יש אבחנה קלילה ממה זה יכול להיות הכאבים האלו? אשמח לעזרה. תודה מראש ושבת שלום, מור.

כאבי בטן תחתונה

קיימות סיבות אפשריות רבות לכאב בטן תחתונה, החל במערכת הגניקולוגית שהיא אולי הסיבה השכיחה לכאבים כאלו אצל נשים צעירות, אך גם מערכת השתן או מערכת העיכול יכולות להיות סיבות אפשריות בהחלט. גם בעיית גב כרונית ופריצת דיסק עלולה לגרום לכאב המוקרן לאזור האגן או המפשעה. במידה והכאבים הפכו להיות כאבים כרוניים, מומלץ לנסות לברר את סיבת הכאב במסגרת אחת ולא להתחיל להתרוצץ בין מרפאות שונות, דבר שעשוי להיות מעט בעייתי במסגרת צבאית. דברי עם רופא היחידה שלך ובקשי הפניה למשל למרפאה פנימית מיעצת בבית חולים. בברכה

למעלה