כאבים בבטן.........

צופיה**

New member
כאבים בבטן.........

כואבת לי הבטן - האם זה נורמלי? הרופא אמר לי שזה בגלל שהעובר גדל אבל כל הזמן צריך להיות כאבים? מה כל הזמן הוא רק גדל? הוא לא נח קצת? לרוב זה כאבים בבטן התחתונה והיום זה לא רק בתחתונה. מה אתם אומרות?

ashlaya

New member
זה בדיוק ככה!

אני עוברת את אותו הדבר... בעיקר בבטן התחתונה בעיקר בבקרים גם כשאני קמה מישיבה לעמידה פיתאום נתפסת לי כל הבטן התחתנה... טוענים שזה נורמלי..

limori

New member
אשליה, לי קורה בדיוק אותו דבר

כשאני קמה ממצב שכיבה לישיבה מייד אני מתחילה ממש לצרוח מכאבים. נתפס שריר וכעבור כמה שניות זה משתחרר. וחוץ מזה שלפעמים יש גם כמו דקירות קטנות. אך הכל נורמלי בהצלחה לכולנו. לימור

tonti

New member
צופיה יקרה!

גם אני בהתחלה נלחצתי מכל כאב בטן הכי קטן אבל מותר שתכאב הבטן. אם זה בבטן התחתונה אולי זה מתיחה של הרצועות וזה נורמלי והיו לי המון כאבים כאלה. ואם זה בעליונה אולי זה ממשהו שאכלת. לי למשל לקח המון זמן לגלות שאחרי קלמנטינות כואבת לי הבטן, אז הפסקתי לאכול אותן. ואם התחלת לקחת ברזל (ואם אני זוכרת נכון אז עוד לא התחלת) זה יכול להיות מזה ואז שווה לנסות להחליך כדורים.

צופיה**

New member
התחלתי לקחת כדורי מטרנה לפני

שבוע וחצי. תודה לכן על העידוד. רציתי לשאול עוד שאלה אבל אני ממש מתביישת........ טוב, אשאל בכל זאת - מאז שהתחלתי לקחת את כדורי המטרנה צבע הצואה שלי השתנה, הוא כל הזמן בצבע כהה - שחור וזה מפחיד אותי. האם יש סיבה לדאגה? האם לשאול את הרופא ואולי להחליף כדורים? אולי גם זה נורמלי? סליחה על השאלות המביכות האלו אבל זה הריוני הראשון ואין לי מושג בכלום......

צופיה , אם התכוונת לשאלה הזו

אז ממש אין לי מושג כי אני לא לקחתי שום כדורים ושום ויטמינים ושום ברזל כשהייתי בהריון. וכשיש לי תשובות אני תמיד תמיד עונה אם לא עניתי זה בגלל שאני לא יודעת ומפנה את הבמה לאחרות. ועכשיו אני הולכת לקחת את שחר מהגן ואנחנו הולכים לבריכה. להתראות מחר טל

נשמי

New member
צופיה יקירתי אל תתבישי

גם אני חווה את אותו דבר בדיוק צבע ממש שחור ואני כל הזמן חשבתי שמשהו אצלי לא בסדר.... עד שאמא שלי שאלה אותי "איזה נורא זה הברזל הזה זה עושה את הצואה שחורה כהה מאוד מאוד וגם רכה..... סליחה על הגועל
חיזקי ואימצי גלית

anat_i

New member
זה בסדר גמור!

הצבע הכהה זה בגלל הברזל וזה לגמרי לגמרי נורמלי!

tonti

New member
זה בסדר ונורמלי

ואפילו כתוב על ההוראות שימוש של הכדורים. (לפחות על שלי)

צופיה**

New member
תודה רבה רבה לכולכן - הרגעתן אותי

ממש פחדתי אבל התביישתי לשאול - אז תודה לכן.

noa2

New member
כמו שכולן אמרו

זה נורמלי כל תכשיר ברזל עשוי לגרום לשינויים בהרגלי היציאות ולצואה שחורה לפעמים יש צורך לחפש את התכשיר המתאים ולהחליף בהתאם לצורך אבל רק אם תופעות הלוואי ממש מציקות מי שנתן לך את המרשם היה צריך גם להדריך אותך לגבי ההשפעות לוואי שלו

למעלה