כאבים בגב תחתון

irontal

New member
כאבים בגב תחתון

בוקר טוב לכולן. חזרתי להתאמן והתחלתי לרוץ ולרכב , לא אימונים מסיביים. שעה עד שעה וחצי , ועכשיו כמעט חודש אחרי , אני מאד סובלת מכאבים בגב התחתון , הכאבים לא כל כך מפריעים בזמן האימון (השריטה להתאמן היא כמו כדור אופטלגין
) אבל אחר כך אני כמו זקנה בקושי מתרוממת מישיבה לעמידה , הכאבים מושכים גם את רגל שמאל, בקיצור מתפרקת . עצות? דעות? עזרה?

מור שלז

New member
כאבים אחרי אימון....

האמת, אני באופן אישי קצת פחדנית בדברים כאלו: בכל כאב לא מוכר, מייד רצה להתייעץ עם איש מקצוע. כאב מוכר - זה משהו אחר, אני כבר יודעת מפעמים קודמות מה צריך לעשות, מתיחות, מנוחה מפעילות מסויימת, חיזוק, וכו' האם זה כאב מוכר? היה לך את זה בעבר? את הרי מכירה את עצמך ואת הגוף שלך הכי טוב. זה קשור בפעילות מסויימת? החלפת אולי אופניים, או אוכף? הרבה פעמים כאבי גב תחתון קשורים לתנוחת רכיבה לא מתאימה. בכל מקרה, אם את מאוד סובלת, ממליצה בחום להתייעץ עם איש מקצוע שמבין ואת סומכת עליו (אני מתייעצת תמיד עם פיזיותרפיסט, שכבר מכיר אותי ואת הגוף שלי כל כך טוב, שהרבה פעמים אפילו בייעוץ טלפוני יכול לכוון ולעזור). תרגישי טוב, וספרי מה היה אחרי שתגלי

bs69

New member
כאבים אחרי אימון

מקוה שאת מקפיקה על מתיחות טובות לפני ואחרי אימון......פילאטיס עוזר ממש ממש מנסיון.......תוכלי להתיעץ גם עם פיזיוטרפיסט אני מטופלת אצלו טובי העולם.....תוצאות מדהימות, אם תירצי אוכל להעביר לך את הטלפון של הקליניקה...עוד דבר תנסי מדרסים, מכירה רצים אם בעיה שהיתה להם עם כאב גב לאחר אימון וזה פתר להם את הבעיה יש את תמיר מדרסים מגני יהודה כל כוכבי הספורט אצלו...כדאי תנסי זה רק יועיל.....תרגישי טוב מקוה שהצלחתי לעזור במקצת...

למעלה