כאבים בזמן ולאחר קיום יחסים

karin39

New member
כאבים בזמן ולאחר קיום יחסים

היי בנות, אני חדשה פה ולפני כחצי שנה התגלתה אצלי ציסטה אנדומטריומה בשחלה ומאז אני מטופלת בויזאבל. רציתי לשאול אתכן אם גם אתן סובלות מכאבים בלתי נסבלים בזמן קיום יחסי המין וגם לאחר מכן אני נתקפת בכאבים בבטן התחתונה ובגב התחתון שנמשכים עד יום למחרת.. גם לכן זה קורה? יש איזה משהו שאפשר לעשות כדי לטפל בזה?תודה ושבוע מצויין לכולן

שמיץ1

New member
מוכר

כאבים שכאלו בזמן ולאחר קיום יחסים הם תסמין מוכר ודיי שכיח של אנדו'. האם אובחן מוקד של אנדומטריוזיס באזור הזה?
התייעצת עם מומחה אנדו' בנושא? יש מרפאות מומחים בתה"ש, מאיר ובי"ח כרמל.
הטיפולים נעים בין טיפול הורמונלי (כמו ויזאבל, גלולות, התקן תוך רחמי, זריקות כו') לבין טיפול ניתוחי לפרוסקופי, בהתאם למקרה הספציפי.

שני2703

New member
הרפיה

שתדעו לכן בנות שהבדיקה האחרונה שהייתה לי אצל ד"ר סוריאנו , לפני הבדיקה שהייתה בנוכחות של פרופסור רבינוביץ' אוסוולדו , הייתי כהרגלי נורא לחוצה וד"ר סוריאנו מן הסתם ביקש שארפה קצת את השריר .... בשלב מסויים של ניסיונות הרפיה ונשימות שאר הבדיקה ממש לא הייתה מלווה בכאבי אנדו' ...
אז לקחתי את זה כטיפ ומאז שאני מקיימת יחסים אני מנסה להרפות את השרירים ככל הניתן ויש הבדל משמעותי ! וירידה בכאבים בזמן קיום יחסים , שווה לנסות !

פז08

New member
בהחלט מוכר

אחד הסימנים לאנדו זה כאבים ביחסים בחדירה עמוקה. ממליצה לך להיבדק על ידי מומחה בתחום. אולי יש לך מוקד עמוק שגורם לזה.........

למעלה