CRAZYBUTTERFLY
New member
כאבים בחזה
שלום.
ילדתי לפני 4 שבועות ומאז בני על הנקה מלאה. לפני כשבועים היתה אצלי דלקת בחזה שהתפתחה כולל חום גבוה תופעות שפעת וכו. במשך שבוע נטלתי סוג אנטיב' 1 ולאחר שלא נראה שיפור והכאב עבר גם לחזה השני הופנתי למיון.
שם עברתי אולטרסאונד חזה לבדוק אם יש אבצאס ונשלח החלב שלי לתרבית.
למזלי לא נראה משהו חמור בבדיקת אולטרסאונד ונתנו לי עוד סוג נוסף של אנטיבי'. כך קרה שנטלתי 2 סוגים של אנטיב' כשבועיים. בנוסף הממצאים מהתרבית הובילו לכך שהיה לי חיידק סטרפטוקוקוס וסטיפלוקוק.
כעבור כשבועיים וים של כאבים נוראים וים של משככי כאבים הכל עבר. או כך חשבתי...
לפני כמה ימים שוב התחילו כאבי חזה.. כרגע אני גם הצטננתי ולא יודעת אם לקשר את זה לכאבי החזה.. ויש לי גולה בבית שחי...
יש לי המון חלב שהתינוק כנראה לא מצליח להשתלט עליו... ושמתי לב שיש לי נקודה לבנה בפיטמה... קראתי קצת והבנתי שזה יכול להיות צינורית סתומה?...
ועכשיו מס שאלות
האם יכול להיות לי שוב דלקת? בתוך 3 שבועות.?? (לפני שבוע הפסקתי ליטול את האינטב')
האם הרופא נשים יתן לי שוב אנטיב'?
אם זאת צינורית סתומה איך אני יכולה לטפל בנקודה הלבנה?
אני עושה קומפרסים עם מגבות חמות.. האם זה מספיק?
האם כדי לשאוב? (למרות שמניסיון עבר שלי זה רק הגביר עוד יותר את החלב)
אשמח לעזרה....
שלום.
ילדתי לפני 4 שבועות ומאז בני על הנקה מלאה. לפני כשבועים היתה אצלי דלקת בחזה שהתפתחה כולל חום גבוה תופעות שפעת וכו. במשך שבוע נטלתי סוג אנטיב' 1 ולאחר שלא נראה שיפור והכאב עבר גם לחזה השני הופנתי למיון.
שם עברתי אולטרסאונד חזה לבדוק אם יש אבצאס ונשלח החלב שלי לתרבית.
למזלי לא נראה משהו חמור בבדיקת אולטרסאונד ונתנו לי עוד סוג נוסף של אנטיבי'. כך קרה שנטלתי 2 סוגים של אנטיב' כשבועיים. בנוסף הממצאים מהתרבית הובילו לכך שהיה לי חיידק סטרפטוקוקוס וסטיפלוקוק.
כעבור כשבועיים וים של כאבים נוראים וים של משככי כאבים הכל עבר. או כך חשבתי...
לפני כמה ימים שוב התחילו כאבי חזה.. כרגע אני גם הצטננתי ולא יודעת אם לקשר את זה לכאבי החזה.. ויש לי גולה בבית שחי...
יש לי המון חלב שהתינוק כנראה לא מצליח להשתלט עליו... ושמתי לב שיש לי נקודה לבנה בפיטמה... קראתי קצת והבנתי שזה יכול להיות צינורית סתומה?...
ועכשיו מס שאלות
האם יכול להיות לי שוב דלקת? בתוך 3 שבועות.?? (לפני שבוע הפסקתי ליטול את האינטב')
האם הרופא נשים יתן לי שוב אנטיב'?
אם זאת צינורית סתומה איך אני יכולה לטפל בנקודה הלבנה?
אני עושה קומפרסים עם מגבות חמות.. האם זה מספיק?
האם כדי לשאוב? (למרות שמניסיון עבר שלי זה רק הגביר עוד יותר את החלב)
אשמח לעזרה....