כאבים בידיים

כאבים בידיים

בוקר טוב. מזה זמן מה אני סובל מכאבים בידיים הכאב מתחיל באיזור כרית האגודל בכף היד וממשיך בחלק התחתון של האמה ומגיע עד המרפק בשתי הידיים אני חש נימול וזרמים בנוסף לכאב ויש אפילו מצבים שאני לא יכול לתפוס מברשת שיניים אני עובד בעבודת כפיים שמאמצת את הידיים האם מישהו יכול לכוון אותי ממה נובעים כאבים אלו ואיך מטפלים בזה? תודה ויום טוב בעלה של ציפורלילה

כאבים בידיים

ייתכן ומדובר בתסמונת התעלה הקרפלית, אתה יכול להתייעץ עם אורטופד ולפנות לרפואה משלימה, לרפואה סינית יש טיפולים טובים לדלקות מסוג זה. אתה מוזמן לקרוא בקישור על כאבי מפרקים http://diklahav.com/index.php?dir=site&page=content&cs=3046&langpage=heb

shahaful

New member
כאבים

שלום לך יעזור מאוד אם תוכל לציין בן כמה את אתה, מבנה גוף ועיסוק. לסימפטומים שתארת יכולים להיות מספר סיבות: עקב לחץ שרירי בצוואר, אולי בעקבות תזוזה של חוליה בחלק העליון של עמוד השידרה, עקב תסמונת התעלה הקרפלית (כפי שצוין בהודעה הקודמת) וכן עוד מגוון סיבות. בכל מקרה, בדר"כ יש פתרונות לכאבים מסוג זה ברפואה הסינית. אני מציע לך להגיע למטפל ולטפל בכך. שחף

נימול ואבדן תחושה

שלום, מעבר לאי נוחות ולכאב, אם הבנתי נכון, אתה מתאר מצב של אובדן תחושה וקושי בלאחוז חפצים קטנים... אם כך הדבר עליך לגשת בהקדם האפשרי! להבדק עי אורטופד/נוירולוג היות ואם ישנו לחץ על עצב (כמו שפרט שחף) ומתחילה ירידה בתחושתיות ובכח הדבר עלול להיות בלתי הפיך ומצריך התערבות מיידית. אם מדובר "רק" בכאב, אזי ישנם פתרונות יפים ומהירים לטיפול באמצעות הרפואה הסינית. תרגיש טוב

bracha102

New member
כאבים בידיים

היי, ממליצה בחום לנסות דיקור גולגולת. אני אישית מטפלת בבעיות מסוג זה אשמח לעזור.

למעלה