כאבים בכף הרגל עצה דחווווווווווף

כאבים בכף הרגל עצה דחווווווווווף

כבר מספר חודשים שאני חש כאבים בכף רגל ימין , הייתי בבקור אצל לפחות שני אורטופדים והנ"ל גם לאחר עיון בצילום רנטגן לא מוצאים את הבעיה, והולכים סביב סביב קיבלתי כדורי "אתופן" להרגעה לציין שאני הולך עם מדרסים והבעיה מעט פוחתת כמו כן עשיתי בדיקה של מיפויי עצמות והתוצאות: (ציטוט) "ריכוז מוגבר בכף רגל ימנית במיוחד באיזור טלו-נויקולרי ,ובמיוחד קלקנאלי תחתון, יכול להתאים לנזק מאמץ או תהליך דלקתי". וגם לאחר שחזרתי עם התשובה הזו האורטופד לא ידע מה לעשות מבקש את עזרתכם מה לעשות והאם יש "מומחה" שיכול להציע לי פתרון לבעיה תודה מראש

מיאו

New member
אנחנו באותה סירה לצערי

אני כבר שלושה שבועות באותו הסרט... המומחה שלי לכף רגל מצא משהו דלקתי בבדיקת דם שלי והכאבים חוגגים. גם אני עם האטופן שלא עוזר לי בגרוש. את האמת? עלתה לי כבר הקריזה מהיחס של קופת חולים... אני כל הזמן שואלת אם זה הגיוני שבן אדם מסתובב עם כאלה כאבים בלי יכולת לזוז וקופת חולים קובעת לו תורים בהפרשים של שבועות.... בושה !!!!! בכל מקרה אם אתה בקופת חולים מאוחדת או במכבי אני יכולה לתת לך את הטלפון של הרופא שלי נסה אותו. צור איתי קשר במסרים. צ´או

כאבים בכף רגל

אם הועלה חשד לשבר מאמץ במיפוי, כדאי לחזור על צילום רנטגן אשר עשוי לאשר אותו - בשלב ראשון צילום הרנטגן לעיתים תקין ורק לאחר מכן נראה השבר- במידה ולא מדובר בשבר, צריך לשלול אפשרות של דלקת במפרק ( האם יש נפיחות ? חום מקומי? הגבלה במפרק? ) או דלקת בגיד ( אולטרה סאונד אבחנתי עשוי לעזור ) ניתן גם להתיעץ עם מומחה לכף רגל- כירופוד -אולי הוא יעזור לך יותר

למעלה