כאבים במפרקים וצרבת האם יש קשר ? כמו כן יש לי עליה קלה בחומצת שתן בבדיקות דם.
ה האלגנטית New member 20/11/05 #1 כאבים במפרקים וצרבת האם יש קשר ? כמו כן יש לי עליה קלה בחומצת שתן בבדיקות דם.
ס סיגל ישראלי דיאטנית New member 21/11/05 #2 מפרקים וצרבת אין קשר ישיר אולי רק עקיף למשל נטילת תרופות מסויימות שעלולות לגרום/להגביר צרבת. עליה קלה??? השאלה כמה אם מאד גבוה כדאי לקבוע תור לייעוץ דיאטנ'ית בקופת חולים ולקבל הנחיות/תפריט מתאים.
מפרקים וצרבת אין קשר ישיר אולי רק עקיף למשל נטילת תרופות מסויימות שעלולות לגרום/להגביר צרבת. עליה קלה??? השאלה כמה אם מאד גבוה כדאי לקבוע תור לייעוץ דיאטנ'ית בקופת חולים ולקבל הנחיות/תפריט מתאים.
ה האלגנטית New member 21/11/05 #3 בבדיקות דם יש לי עודף uric acid זה משהו שגורם לבעיות במפרקים. האם יש קשר כלשהו בין חומציות וצרבת לבין חומצה זו ?
בבדיקות דם יש לי עודף uric acid זה משהו שגורם לבעיות במפרקים. האם יש קשר כלשהו בין חומציות וצרבת לבין חומצה זו ?