כאבים במפרקי האצבעות ומיץ לימון ירוק?

כאבים במפרקי האצבעות ומיץ לימון ירוק?

היי לאחרונה החלו לי כאבים מוזרים במפרקי האצבעות בכף רגל ימין (הכוונה למפרקים שבתוך כף הרגל ולא החיצוניים שקרובים לציפורניים) זה בא והולך כשאני קמה משינה יותר מורגש ובמשך היום נעלם. (אגב, זה החל ככאב בעצם אני לא יודעת למה פתאום זה מורגש במפרקים אבל זה משהו שבא והולך ומשתנה באזור עצמו בחודש האחרון ואני מנסה שיטת טיפול אלטרנטיבית אחרת פשוט רוצה לדעת לגבי העצה הזאת של הידיד ובאופן כללי אם יש לכם עצות ) מורה לאמנות לחימה, שאני לא מכירה הציע לי לקחת לימון ירוק לחתוך אותו באמצע ולשפשף במפרקים 3 פעמים ביום. האם ידוע לכם על משהו כזה? האם זה עלול להזיק ? (שמעתי על שתיית מיץ לימון צהוב אך לא שמעתי על שפשוף לימון ירוק.. זו הסיבה שאני שואלת) אשמח לעצתכם בנושא.

לימון למפרקי הבהונות

היי, האמת היא שאני מעולם לא שמעתי על זה, אבל זה ממש לא אומר כלום כי יש כל כך הרבה רעיונות לכל כך הרבה מצבים.... גם מעולם לא שמעתי על שפשוף של לימון על הגוף, לא יודעת מה זה עושה ואם זה טוב, יכול להיות שלסוג העור שלך זה בסדר ואולי לא, אני באמת לא יודעת. אולי שווה לשאול את הבחור שהמליץ? בהצלחה, יעל

RanLoel

New member
לימון ומפרקים

שלום שירה, גם אני לא שמעתי על שיטת שפשוף הלימון
אבל מבחינה אנרגטית, יש הגיון בדברים. הטעם החמוץ והצבע הירוק קשורים לכבד ועשויים לעודד תנועה של דם ואנרגיה למפרקי הבהונות ולהקל על הכאב. לא יזיק לנסות ונשמח לשמוע אם הלימון הירוק עזר לך. בהצלחה, רן

למעלה