כאבים במפרקי הירכיים

י ו ע צ ת

New member
כאבים במפרקי הירכיים

יש לי הומאופתית מצוינת . אבל יש לי כמה שאלות מזה כמה זמן אני סובלת בכאבים במפרקי הירכיים. לאחרונה זה החריף מאוד. קיבלתי פוטנץ . היתה הקלה לאחרונה שוב כאבים חזקים מאוד ביום שישי סבלתי נורא קיבלתי רמדי והכל ממש עבר . הבוקר שוב חזר הכל לא באותה עוצמה. היא אמרה לי גם לשים במפרקים קומפרסים של שמן קיק . האם זה עוזר לדעתך. כמה זמן לדעתך נימשך הטיפול עד להבראה ? תודה רבה .

שלום ליועצת ותודה שבאת.

תהליך ההבראה יכול להיות מאופיין בעליות וירידות. בהתחלה יתכנו תנודות קיצוניות ואחר כך הן מקבלות פרופורציה יותר ויותר מתונה. זה בסדר. צריך להניח לזה לפחות ל4-6 שבועות בטרם יוחלט לשנות משהו, למעט במקרים חריגים. לגבי שמן קיק איני יודע לומר, אין לי ניסיון כזה איתו. משך הזמן עד להבראה הינו משתנה. חשוב קודם להסכים על המושג "הבראה". האם מבחינתך העלמות כאב הברכיים יחשב להבראה ? כי זה כך על פי התפיסה הקונבנציונאלית ולא ההומיאופתית. הבראה על פי ההומיאופתיה היא העלמות והתבטלות הסיבות שהביאו לפריצת המחלה כולה ( לא רק הברכיים ). קרוב לוודאי שישבת איתה לפחות שעה ודיברתן על המון דברים אחרים חוץ מהברכיים. דיברתן גם על אירועים שחלו בחייך, על מערכות ואיברים אחרים שיש או היו עימם בעיות, על טיפולים כימיים שקיבלת ( אולי )... תהליך ההבראה יכול להמשך כל ימייך. אולם למה שאת קוראת הבראה = מצב שיאפשר לך לחיות ולתפקד באופן סביר, זה עשוי להתרחש תוך מספר שבועות או חודשים. דרישת שלום להומיאופתית שלך. ברכות ושפע מכל טוב. אלישוע.

למעלה