דניאל לוי10
New member
כאבים במפשעה-האם צריך ניתוח?
שלום,קוראים לי דניאל בן 18 משחק בקבוצה נוער מקצוענית 5 פעמים בשבוע,
לפני כחודשיים באמצע משחק ליגה התחילו לי כאבים,מן עקצוצים(מה שחשוב לציין הוא שלא היה איזה אירוע מכונן..אלא עיקצוצים קטנים שלא עוברים עד היום), במקרבי הירך,לא ידעתי מה הזנק שנגרם והחלטתי לצאת מהמשחק.
הכדורגל הוא עניין מאוד חשוב בשבילי,לכן עשיתי את כל שאפשר על מנת לסיים עם הפציעה כמה שיותר מהר.
התחלתי עם טיפולים פיזיותרפיסטים,לקחתי כדורים אנטי דלקתיים-אטודולק,אקרוקסיה,עשיתי חיזוקים למפשעה ולשרירי הבטן וכלום לא עזר.
ניסיתי לחזור מספר פעמים להתאמן,אך ללא הצלחה..כל הכאבים ממקרבי הירך עלו לי לכיוון המפשעה.
הייתי אצל מספר רופאים-כולם אמרו לי שאין דרך לאבחן את הפציעה באופן חד משמעי.
רופא אחד אמר שזה "בקע ספורטאים",רופא אחר אמר שזו דלקת.
כבר חודשיים שאני חש כאב במקרבי הירך תחילה ולאחר מכן כאבים שעלו במפשעות, אני מרגיש חסר אונים,ולא מצליח לקבל תשובה או אבחנה לפציעה שלי.
נ.ב יש לי וריקוצלה (אולי יש קשר בין הדברים).
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות:
1.איך אני אמור לדעת אם יש לי "בקע ספורטאים" או דלקת שהתפשטה והחמירה?
2.מה יכול לעזור להחלמה של המקום?
3.מה אני אמור לעשות במצב שהכאבים לא עוברים?(ניתוח אולי?!)
4.האם יש קשר בין וריקוצלה לבין כאבים במפשעה?
שלום,קוראים לי דניאל בן 18 משחק בקבוצה נוער מקצוענית 5 פעמים בשבוע,
לפני כחודשיים באמצע משחק ליגה התחילו לי כאבים,מן עקצוצים(מה שחשוב לציין הוא שלא היה איזה אירוע מכונן..אלא עיקצוצים קטנים שלא עוברים עד היום), במקרבי הירך,לא ידעתי מה הזנק שנגרם והחלטתי לצאת מהמשחק.
הכדורגל הוא עניין מאוד חשוב בשבילי,לכן עשיתי את כל שאפשר על מנת לסיים עם הפציעה כמה שיותר מהר.
התחלתי עם טיפולים פיזיותרפיסטים,לקחתי כדורים אנטי דלקתיים-אטודולק,אקרוקסיה,עשיתי חיזוקים למפשעה ולשרירי הבטן וכלום לא עזר.
ניסיתי לחזור מספר פעמים להתאמן,אך ללא הצלחה..כל הכאבים ממקרבי הירך עלו לי לכיוון המפשעה.
הייתי אצל מספר רופאים-כולם אמרו לי שאין דרך לאבחן את הפציעה באופן חד משמעי.
רופא אחד אמר שזה "בקע ספורטאים",רופא אחר אמר שזו דלקת.
כבר חודשיים שאני חש כאב במקרבי הירך תחילה ולאחר מכן כאבים שעלו במפשעות, אני מרגיש חסר אונים,ולא מצליח לקבל תשובה או אבחנה לפציעה שלי.
נ.ב יש לי וריקוצלה (אולי יש קשר בין הדברים).
אשמח אם תוכלו לענות לי על השאלות הבאות:
1.איך אני אמור לדעת אם יש לי "בקע ספורטאים" או דלקת שהתפשטה והחמירה?
2.מה יכול לעזור להחלמה של המקום?
3.מה אני אמור לעשות במצב שהכאבים לא עוברים?(ניתוח אולי?!)
4.האם יש קשר בין וריקוצלה לבין כאבים במפשעה?