כאבים ברגלים- עזרה!!!!

ruti.sh

New member
כאבים ברגלים- עזרה!!!!

שלום רב, איני יודעת לאן להפנות את השאלה, אני מנסה את מזלי כאן. אני בת 44, סובלת כבר כשנה מכאבים עזים בשרירי הרגליים, בשוקיים ליתר דיוק. הכאב רק בזמן מנוחה ובמיוחד כשאני ישנה. הלילות שלי הם סיוט אחד גדול.עשיתי דופלר לורידי הרגל הכל תקין. רופאת הנשים גילתה שיש לי הומון חלב מוגבר אני מטופלת עם פרילק, אבל הכאבים עדיין קשים מנשוא. כמו-כן אני לוקחת סידן [נאמר לי שיש קשר אולי] יש למישהו רעיון? נמאס לי ללכת לרופאים ולבדיקות!!! כבר תודה רבה.

לא עזרה, אבל כיוון...

רותי שלום, הכאבים ברגלים יכולים לנבוע מסיבות רבות שלא בהכרח קשורות לרגליים אלא לחולשות אנרגטיות בשלפוחית השתן , גב תחתון, כליות וכד´ או לתקיעות באזור. ע"מ לעשות אבחנה מדוייקת יש לבדוק גורמים שונים ולכן אני ממליצה לגשת לטיפול משלים. מומלץ לשלב מס´ טיפולים יחד אקופנטורה וצמחי מרפא יוכלו לטפל במקור הבעיה ולחזק את האנרגיה החלשה וטיפול במגע (שמנים, שיאצו, רפלקסולוגיה) יתמכו בטיפול ויקלו על הכאב. הרבה בריאות יעל

כאבים ברגליים

שלום לך רק מנסיון אישי שלי ורק מחיבור לרפואת הרמב"ם אשר סייעה בידי בתחומים רבים שם נאמר כי בשעות הלילה כאשר קיים חוסר איזון, הגוף מאבד הרבה מינרלים לכן, יש לאכול או לשתות משהו מלוח בשעות הלילה דבר המאזן את המינרלים בגוף מומלץ: שקדים, בוטנים, מלפפון במלח, או כוס מים עם חצי כפית מלח. עוזר מאד נסי וספרי לנו בברכת בריאות אור ואהבה בת חן

חסר מידע...

את מציינת שהכאב רק במנוחה. מה קורה כשאת קמה ומתחילה ללכת? האם הכאב מתגבר או שוכך בתנועה? האם הכאבים חזקים יותר ככל שאת יותר בתנועה? האם יש מעורבות גיד עקב אכילס? עקב? נסי לתאר את הכאב: חד/עמום, מושך/דופק/מקרין/קשה עומד להישבר, נקודתי/ אזורי, פנימי/חיצוני ועוד נסי לחמם - עוזר? מחריף? ללא שינוי? נסי לקרר - כנ"ל תופעות נילוות: איך מצב העייפות שלך? איך מצב רוחך בשנה האחרונה? האם יש או אין לך סיבולת רגשית (בוכה מהר / פתיל קצר וכדומה) והחיים? האם הם טובים אליך? את לוקחת סידן - למה? כמה זמן?

שלום RUTI.SH

כפי שנאמר כאן ישנם כמה סיבות לכאבים ברגליים ובמיוחד לכאבי שרירים. נתחיל מהכי נפוץ. דלקת בעצב הישבן שנגרם מבעיות בגב תחתון. שנית ניוון שרירים ואחרון הצטברות חומצה לכטית בשרירים. אם זה ניוון שרירים - אין לי פתרון לזה. דלקת בעצב הישבן - דורש טיפולים במסז´ רפואי והתעמלות נכונה. הצטברות חומצה לקטית בשרירים ניתן לפתור יחסית בכלות. צריכים לקחת צמחים משתנים, אנטיאוקסידנתים ובנוסף לעשות טיפולים כמו מסז´ או שיאצו. זה המידה שאוכל לתת באופן כללי בלי לדעת כל פרטים של הבעיה שלך מיכאל

למעלה