כאבים ברגל בזמן אימון

sagiti

New member
כאבים ברגל בזמן אימון

רכשתי נעלי ספינינג לפני שחודש וחצי. כל הזמן הרגל השמאלית כואבת, כאילו משהו לוחץ על כרית כף הרגל. לא עזר כיוונון של הקלית או אפילו החלפת פדל. התקשרתי לחנות בה רכשתי את הנעליים והם אמרו לי שייתכן שזאת בעיה אורתופדית ומדרס יפתור לי את הבעיה. נשמע לכם סביר? שמעתם על בעיה כזו?

k r a u s

New member
עם איזו נעל התאמנת לפני???

התאמנת עם נעל ספורט ---או שהתאמנת עם נעל רכיבה אחר? אם התאמנת עם נעל ספורט רגילה ולא היה לך שום כאב לפני,אז הסיבה של חנות הנעליים לא נשמעת לי. בעקרון אני אישית כמדריך לא שמעתי על מתאמן שלי שקנה נעל רכיבה וכאבי כף הרגל נמשכו לו מעל חודש וחצי. היו מקרים של כאבים...חלק מהם נפתרו עם הזמן שהמתאמן התרגל לנעל הרכיבה,וחלק השתנו עם כיוונון של הקלית. אותי הכי מענין מה היה לך לפני צחי קראוס (פייסבוק) מדריך ספינינג

sagiti

New member
לא היו כאבים כאלה

היתה לי נעל ספורט רגילה והכאבים היו למעלה כתוצאה מהחוט שתופס את הנעל. אז מה אתה אומר? לחכות עוד קצת או ללכת לחנות? לנסות להזיז את הקליט לכיוון אחר?

k r a u s

New member
היי שגיתי

לא ברור למה צריך להיות כאבים מהרצועה של הפדל על הרגל בנעל ספורט רגילה----לא צריך להיות כאבים,אלא אם כן ממש סגרת את הרצועה על הנעל...מה שלא צריך לעשות. בכל מקרה לעיניננו***להזיז את הקליטים אמרת שעשית כבר......את יכולה לנסות להזיז שוב ולראות מה קורה לגבי הכאבים. בד"כ נעל רכיבה מומלץ לקנות חצי מידה/מידה מעל הנורמל. אולי המידה קטנה עלייך??? תבדקי שוב עם החנות ותראי מה אפשר לשעות בענין.

sagiti

New member
תודה

אני אנסה להזיז שוב את הקליטים. המידה דווקא בסדר

למעלה