כאבים דלקות ואבחון - נואשת לעזרה

עדידי94

New member
כאבים דלקות ואבחון - נואשת לעזרה

שלום,
אני בת 21, מחפשת את דרכי כמה שיותר רחוק מכאבים בעזרת רפואה משלימה.
מאז ומעולם הייתי אחת שמפתחת בעיות אורטופדיות בלתי מוסברות (פריצת דיסק בגלל הרמת כלוב עם חתול, דלקת בפאשיה בירך, דלקת בלסת, דלקת בבסיס האגודל ביד ובבסיס הבוהן ברגל, ועכשיו, התפתחה דלקת בעקב שאובחנה כפלנטר פאשיטיס (ללא צילום) ומאוד מקשה עלי בהליכה..
אחרי שנה מייאשת ואשפוז שיקומי בגלל הדלקת בירך (בשלב מסוים כבר לא דרכתי על הירך בגלל הכאבים), החלטתי "לחיות למרות הכאב".
אמנם שגרת היום שלי לא מפוצצת ועמוסה, אבל יש לי שגרת יום ואני לא נותנת לכאב לעמוד בדרכי למרות שזה לפעמים כרוך בסבל רב.
אחרי שכבר התייאשתי מהרפואה הקונבציונלית שמציעה לי עוד סטורואידים פה ועוד כדורים שם, החלטתי לבדוק אפשרות של אבחון הוליסטי.
אחת הבעיות שלי היא שכל בעייה מאובחנת בנפרד ואף אחד לא מעלה את הרעיון של לבדוק למה בכלל הכל קורה.
האם אבחון הוליסטי יכול להיות רעיון טוב בשבילי?
אני מחפשת מישהו שלא ינסה לטפל נקודתית בכאב אלא לנסות לראות איך עוצרים את הדלקת הבאה או כל סיבה אחרת שבגללה מופיע אצלי כאב.
חשוב לציין שבתקופת הצבא התחלתי לסבול מהתקפי חרדה ומאז אני במעקב..

אורטופד שהייתי אצלו לאחרונה העלה חדש לתסמונת Myofascial pain syndrom ולפי מה שקראתי באינטרנט, יכול להיות קשר..

אשמח לקצת עזרה / שמות של אנשים שיכולים לעזור לי

תגובה לנואשת לעזרה

שלום לך,
בתגובה לשאלתך, כפי שציינת הכרחי להסתכל על האדם מבחינה הוליסטית, כלומר על מכלול איבריו, על הסביבה בה הוא חי, עם מי הוא מתרועע וכו' ולא לראות באדם רק את האיבר הכואב/חולה ולנסות להילחם בו.
אני מלמדת את מטופלי להבין כי הסמפטום הינו שליח הנפש לו עלינו להקשיב ואינו אויב בו עלינו להילחם.
אם תרצי אשמח לשוחח איתך בפרטי ולהציע לך דרך ריפוי הוליסטית ומעמיקה.
בהצלחה
אלונה בן ארי, מטפלת אנרגטית 054-9849770

נעמי1112

New member
ריפוי טבעי לדלקות

מניסיון אישי - הפתרון נמצא במעבר לתזונה טבעית-צמחית - במידה ויש רצון ויכולת לעשות זאת. אשמח לתת כמה טיפים בנושא.
[email protected]

למעלה