כאבים המקרינים לרגל ימין

sigal1979

New member
כאבים המקרינים לרגל ימין

היי בנות, סיימתי את הוסת לפני 4 ימים ומאז הלילות הם בלתי נסבלים עד שבלילה האחרון חשבתי שאני משתגעת מרוב כאבים. האגן שלי מחולל בי שמות וכנראה מקרין את הכאב לרגל ימין. כאבים ממש חזקים שמעירים משינה רק אחרי 2 משככי כאבים והליכה בבית ( פשוט לא מסוגלת לשכב ) הצלחתי להירדם. ממש מוזר זו פעם ראשונה שאני חווה כאב כזה ברגל, במהלך היום האגן, הבטן והגב כואבים כולל תכיפות במתן שתן ובלילה במצב שכיבה הכאבים ברגל ולאורכה מתעוררים. מישהי מכן חוותה כזה כאב? מה עושים?
רק לפני 10 ימים הייתי אצל סוריאנו לא יודעת אם להתייעץ איתו... לא יודעת במה כבר הוא יוכל לעזור...

שמיץ1

New member
הייתי מתייעצת

לאור העובדה שמדובר בכאב חדש וייתכן שהוא קשור לאנדו', הייתי מתייעצת שוב.
לי היו הופיעו כאבי תופת מוזרים בבטן תחתונה שמאלית עם הקרנה לרגליים כמה ימים אחרי הוסת. מאז גם סבלתי מהחמרה משמעותית של כל תסמיני האנדו', אבל בזמנו עוד לא ידעתי בכלל שיש לי אנדו'.
אין לי מושג ממה זה נגרם... אולי תגובה דלקתית? אולי משכחי כאבים נוגדי דלקת?
מציעה שתתקשרי ותתייעצי איתו... לא יזיק.

תרגישי טוב במהרה!

sigal1979

New member
כנראה שאת צודקת

הייתי בתל השומר לפני 10 ימים וקיימת החמרה משמעותית בממצאים למרות שקיבלתי לוקרין לפני 3 חודשים ... הוחלט על ניתוח שני שמיועד להיות במרץ ...

שמיץ1

New member
שיהיה בהצלחה

אבל אני מניחה שאת זקוקה למשהו כדי להתמודד עם הכאבים בנתיים

lilushya

New member
היי

אני סובלת מכאבים כאלה כל הזמן .. הייתי מושבתת כמעט שנתיים..
רצוי שתתיעצי ..
לי עזר הלוקרין לתקופה ... כעת מתחיל להתפוגג.

תרגישי טוב מקווה שיחלוף במהרה :)

לואי84

New member
בהחלט חוויתי

וגם אצלי זה היה משהו כמו יומיים לאחר סיום הוסת. כאבי תופת בצד ימין שהקרינו לרגל ולגב. אחרי שהקאתי פעמיים את המשככי כאבים, נסעתי למיון... עד שהגעתי לשם זה השתפר.
ממה שהבנתי זה בגלל שאחרי המחזור, הדם ממוקדי האנדו מנסה גם לצאת ואין לו לאן

את לא על גלולות?

sigal1979

New member
לא על גלולות

האמת היא שלפני 3 חודשים קיבלתי לוקרין וכעת התבקשתי שוב להזריק אותה ע״מ ולהקטין את הממצאים לפני הניתוח שמיועד לחודש מרץ... אבוי לי אם הכאב החדש הזה יהפוך להיות אחד מהכאבים ״הרגילים״ שאני חיה איתם כבר המון שנים

sigal1979

New member
תודה רבה !

גם אני מקווה, בכל זאת מדובר בניתוח שני תוך שנה וחצי ...

liats80

New member
אולי ההזרקההנוספת של הלוקרין תעזור

בנתיים ודאי שכדאי להתייעץ עם סוריאנו. זה תסמין חדש והוא משפיע על הערכת המצב. מעבר לזה את צריכה פתרון כי כפי שאמרת זה לא לעניין להתרגל לעוד כאב.
תרגישי טוב!!!
ליאת.

למעלה