כאבים ואיחור הוסת

כאבים ואיחור הוסת

ד"ר הרטוב שלום, החודש מאז הביוץ (אותר בערכת ביוץ) היו לי כאבים בבטן התחתונה- ביום הביוץ לחץ חזק אך חולף, וכמה ימים לאחר מכן תחושה כמו של כאבי מחזור חלשים מאוד, בימים שלאחר מכן לחץ רב בבטן התחתונה שהפריע לי להרדם, ולאחר מכן, כבר 6 ימים, דקירות עדינות וכאבים בבטן התחתונה- ממש ס"מ מעל קו הערווה, אתמול בלילה הדקירות היו עזות יותר (בכלל התופעות האלה מתגברות בלילה). בדיקה גניקולוגית הייתה תקינה. היום בדיקת US (היום ה-31 למחזור, 16 יום לאחר הביוץ) מצאה גופיף צהוב בגודל 18 מ"מ בשחלה הימנית (בגודל 36*30 מ"מ), רחם בגודל 58*29*47 מ"מ עם רירית בעובי 6.1 מ"מ, שתי השחלות במרקם תקין, שחלה שמאל בגודל 27*23*20 מ"מ. כמו כן אובחן הצמוד לשחלה ימין ממצא ציסטי פשוט בקוטר 7 מ"מ. בדיקת הריון ביתית (היום) יצאה שלילית- יום שלישי לאיחור (עפ"י שני מחזורים קודמים). ריבוי הפרשות לבנות-חלביות. מה משמעות התוצאות? האם ייתכן שאני בהריון? ממה עשויים לנבוע הכאבים? תודה מראש

"רק התחלנו"

בדיקת האולטראסאונד הינה תקינה ואינה מסבירה את הכאב הנ"ל. אם בדיקת הריון שלילית אז סביר להניח שאת לא בהריון. אם הבדיקה הגינקולוגית תקינה אני מציע לחפש את הסיבה לכאבים במערכות אחרות כמו מערכת השתן ...

למעלה