כאבים ודלקת באכילס בלתי פתירה עד כה

droryael

New member
כאבים ודלקת באכילס בלתי פתירה עד כה

שלום לכם מזה מספר חודשים אני סובל מכאבים בכף הרגל בחלק שבין גיד האכילס לעקב לאחר טיפול עי אורטופד בויוקס זריקת סטואידים וטיפול פזיוטרפי ובאמבטיות מלח המצב רק החמיר. העניין הוא שגם אובחן עקמת סלקיוזה שמאלה בעמוד השידרה וזה יכול להיו כתוצאה מסיגול הליכה לא נכונה לאורך זמן הכאב המתמשך ברצוני לדעת אם יש ביכולתכם לעזור לי (מומחה לכף רגל) ואם כן האם צריך לבוא עם בדיקת סיטי מראש יש לציין שלפני שנה היו לי בעיות רפואיות ראומוטולוגיות בכפות הידיים שנפתרו עם הזמן והטיפול התרופתי בדיקות הדם נכון להיום לא מוצאות סימנים לדלקת מפרקים. האם יש קשר לדלקת העכשווית??? תודה רבה דרור

דלקת בגיד אכילס

דלקת בגיד אכילס יכולה להופיע כבעיה נפרדת או במסגרת דלקת מפרקים מפושטת יותר - במידה ומדובר בתהליך ממוקם, הטיפול אכן מבוסס על טיפולים פיזיותרפיים והזרקיות מקומיות- רצוי לבצע אולטרה סאונד של הגיד ולשקול הזרקה תחת אולטרה סאונד שעשויה להיות יותר מדוייקת. במקביל, במיוחד עם יש רקע של בעיות מפרקים, חשוב לשלול רקע של מחלת מפרקים -במקרה זה, טיפול בדלקת המפרקים עשוי לעזור לדלקת בגיד אכילס - תתיעץ עם הראומטולוג שלך !

gozala

New member
טניס אלבו ../images/Emo4.gif

לפני יותר משנה לאחר שבחוסר זהירות ומודעות לגיל המתקדם שלי (54) כשאני מורחת טיח על משטחים גדולים מאוד, חטפתי כאבים במרפקים עד כדי חוסר יכולת להרים כוס קפה. בתחילה קיבלתי כדורים שלא עזרו כמובן ולבסוף הציעו לי זריקה. לא עשיתי את זה וכל פעם לקחתי כדורים נגד כאבים כשימים שלמים זה כמעט עובר ואני בעצם חיה עם התופעה. לפני כשבוע החלו כאבים במפרק העליון (הכתף) ביד ימין, זה עבר ושוב חזר לפני כיומיים בגדול: כל הזמן נשמעים "קנאקים" במקום הזה ואני לא מפסיקה להרגיש עצבוב במורד הכתף עד המרפק שהתעורר כשלעצמו רק ביד ימין. זה הפך מטרד של ממש, אלה לא העצמות, אולי איזה שהן רצועות? עוד דלקת? זה יעבור? לאיזה סוג רופא אני אמורה בכלל לפנות? ושוב יציעו לי סטרואידים להורדת הכאב? לא עשיתי שום תנועה שאמורה הייתה לגרום למה שקורה שם בכתף וממשיך במורד הזרוע בעצם.

TENNIS ELBOW

אכן הטיפול בTENNIS ELBOW הוא טיפול במשככי כאבים, פיזיותרפיה ובמידה וזה אינו עוזר- הזרקה של סטרואידים- לא צריך לחשוש כל כך הרבה מהזרקה של סטרואידים -מדובר בהזרקה מקומית וההשפעה של הסטרואידים על כל הגוף זניחה - יתכן ותלונותיך הן המשך של אותו התהליך או בעיה ממוקמת בכתף - עליך לפנות לאורטופד או לראומטולוג

למעלה