איריס חביבה, שלא בזדון, עברת על כללי הפורומים בתפוז
שאינם מתירים לפרסם שמות של מרפאות בפורום סתם כך, אלא רק בהיתר של מנהלי הפורום, לאחר שהשתכנעו שזה יועיל לחברי הפורום, כי אין מדובר בפרסומת בלבד, אלא במקרה פרטי כמו שאת מתארת.
בכל מקרה אחר, הנהלת תפוז דורשת שמפרסמים ישלמו על הפרסום בפורומים של תפוז, שהרי ברור שאין בפורומי העזרה ההדדית להוות במה לשירותי פרסום חינם עבור עסקים. כידוע, על פרסום משלמים, כמו על כל שירות עסקי אחר.
אי אפשר שיאמר אדם לתומו: פתחתי עסק, לא ידעתי שלא צריך לשלם ארנונה... קיבלתי שכר על עמלי, לא ידעתי שצריך לשלם מס הכנסה...
גם תשלום על פרסום זה מן הדברים הידועים.
גם תום לב אמיתי לחלוטין אינו כלי שיכול להכשיר כל עבירה.
לכן לפני שמכניסים פרטים של מרפאה עם קישור לאתר המסחרי שלה(!!!) מבררים אם זה מותר, אצל מנהלי הפורום!
שימי לב, שלא כתבתי לך תגובה מעליבה, אלא הבעתי בכבוד על גבי הפורום את חששי שלא מדובר בסיפור אמיתי, ונימקתי למה יש לי חשש כזה.
כיוון שאינך מנהלת את הפורום הזה במשך שנים רבות כמוני, אינך מודעת לכמות האדירה של ניסיונות במזיד של עסקים לפרסם את עצמם בחינם על גבי הפורומים של תפוז - בדיוק בצורה שאת כתבת את הודעתך, ועל אחריותם של מנהלי הפורומים להשתדל למנוע זאת.
הבעיה היתה, שלא הגבת על תגובתי. ואחרי יומיים של אין תגובה, הבנתי בפשטות ש"שתיקה כהודאה", ואז שלחתי לך מסר פרטי שמבהיר לך בחדות שכעת ברור לי שמדובר בפרסומת שמנסה בכזב שפל לסחוט מכספם של מנותחים על טיפול שאין בו תועלת עבורם.
את נעלבת, כי אינך יודעת את הנתונים שפירטתי לעיל. עכשיו את יודעת אותם.
לגבי הודעתך הנוכחית, עברת מעקף קיבה, ומאז סבלת התקפי כאב עזים. אם זה היה קורה לי, לא הייתי שוקטת ונחה, אלא ממשיכה לחפש את הסיבות לכאב, שהרי הכאב עדיין קיים, והבעיה לא נפתרה גם אם הוא פחת בהרבה.
כמובן שכבר עשית בדיקות, אבל הייתי מתעניינת אצל מומחים (וגם בפורומי המנותחים) אם יש מקום שאפשר לעשות בדיקות מומחיות יותר לבעיה.
שהרי סיפור של כאבים עזים במהלך שנתיים אחרי מעקף קיבה אינו אופייני כלל למנותחי מעקף קיבה. יש מצבים של חסימת מעיים שנים לאחר מעקף קיבה, או היפרדות של השקות לאחר מעקף קיבה, אך אלו בעיות שמאותרות ומטופלות. ואם הבעיה שלך לא אותרה ולא טופלה - צריך להמשיך לחפש לה גילוי.
פיתרון שמחליש את הכאב הוא מבורך, אך רק כפיתרון זמני עד למציאת הבעיה וטיפול בשורשה. הרי נותחת בקיבתך, שהיא האיבר הכי חיוני לחיי האדם, וכאבים כאלה עלולים להיות תסמין לבעיה שמסכנת חיים! אי אפשר להתעלם מהם ורק לשככם בלי לוודא שהם אינם תסמין לבעיה מסכנת חיים.
לגבי פרטים שחסרים לי - הייתי שמחה לדעת אילו בדיקות נעשו כדי לברר את סיבת הכאבים, היכן נעשו בדיקות אלה וע"י אלו גורמים רפואיים, ובאילו כאבים מדובר - באיזה איזור, כיצד הם מופיעים וכו'.
האם את נתקלת במישהו שסיפר לך שכאבים כאלה קרו גם לא?
אגב, ההשערה שלי שמדובר בצרבת היתה בגלל שהקישור שלך הוביל לדף שמדבר על כאבי צרבת והליקובקטר. מאוד מוזר לי שבדיקות רפואיות לא איבחנו שזו הבעיה אצלך. יש טיפול לבעיות האלה גם ברפואה הקונבנציונלית. האם ניסית אותו והוא לא עזר לך?