כן, אותה סקאלה, למרות שהסיכונים שונים.אני מתכוון לפיזיים. הם יכולים גם לחזור. איך הנפש עומדת כאן, על אותה סקאלה?
אם זה גם וגם, זאת בעיה כפולה. אמא שלי כזאת 5 שנים, רוב הזמן כואבת וכעוסה. לא שקודם היא הייתה סמל לאופטימיות, אבל הנכות מקשה עליה מאוד. אתמול היא כמעט נפלה והצלחתי לעצור את זה. היום הגיע פיזיותרפיסט שמכיר אותה מסבבים קודמים. יש לה גמישות, היא רק צריכה לעבוד כל יום על זה ויהיה בסדר.כאבים פיזיים תמיד יותר קשים מסבל נפשי, כי הם סבל אובייקטיבי שמסכן אובייקטיבית באפשרות שלא יוכלו להתמודד. לכן אלימות פיזית אסורה תמיד, יותר מאלימות מילולית שאיתה אפשר להסתדר.
הם גם יכולים לגרום לכאבים פיזיים.כאבים פיזיים תמיד יותר קשים מסבל נפשי, כי הם סבל אובייקטיבי שמסכן אובייקטיבית באפשרות שלא יוכלו להתמודד. לכן אלימות פיזית אסורה תמיד, יותר מאלימות מילולית שאיתה אפשר להסתדר.
מה יכול לגרום לכאבים פיזיים, כדורי השינה? אם כך, בכלל עדיף שלא לקחת אותם. הם גם יכולים למכר.הם גם יכולים לגרום לכאבים פיזיים.
חוסר מנוחה נפשית יכול לגרום לכאב פיזי. אני הרגשתי כאבים בחזה לפני השמירה הראשונה שלי בצה"ל ואפילו בדקו אותי במרפאה, בבית-אל (שני מטר מרמאללה, אגב).לא הבנתי, מה יכול לגרום לכאבים פיזיים?
האם טופלת היטב? מקווה שעברו לך מהר הכאבים ושלא יחזרו.חוסר מנוחה נפשית יכול לגרום לכאב פיזי. אני הרגשתי כאבים בחזה לפני השמירה הראשונה שלי בצה"ל ואפילו בדקו אותי במרפאה, בבית-אל (שני מטר מרמאללה, אגב).
זה היה לפני כמעט 25 שנה. טופלתי בסדר, קיבלתי 2 ב' (ב' זה כמו ג'. ג' זה שחרור לבית, ב' זה לשבת בבסיס ולא לעשות מאמץ פיזי).האם טופלת היטב? מקווה שעברו לך מהר הכאבים ושלא יחזרו.
טוב שעבר.זה היה לפני כמעט 25 שנה. טופלתי בסדר, קיבלתי 2 ב' (ב' זה כמו ג'. ג' זה שחרור לבית, ב' זה לשבת בבסיס ולא לעשות מאמץ פיזי).
ויתרנו על כדור מרדים שכנראה גרם לכך שהיא נרדמה בשירותים ובקושי הרימה את הראש. הרופאה שלה חולה אבל בתחילת השבוע הבא היא צפויה לחזור. היא בקשר איתנו במייל.מדאיג שאימך חולה, נקווה שהטיפולים יעזרו לה להרגיש טוב יותר. זה חשוב.
כדור מרדים לוקחים שנייה לפני שאתה הולך למיטה.גם אני פוחד מכדור מרדים כי אולי אירדם בשירותים, גם יש לזה תופעות לוואי. אם מפסיקים על דעת עצמך וואליום, אפשר לקבל שבץ מוחי.. אפשר להתמכר לזה.
יש שורה של פעולות שאם תצטרך לשירותים, עדיף לא לעשות.ואם פתאום תצטרך לשירותים? לא כדאי.
כל דבר למעשה. לדעתי, מי שישן לגמרי לא יקום לעשות פיפי. אחרי ניתוח בכתף הייתי תחת השפעה של מורפיום וכל הזמן רציתי לישון, למשך כמה ימים.מהן?
כל סם יכול למכר, גם סם רפואי. לעיתים נדירות אפשר לקום באמצע השינה לשירותים, אם ממש צריך.כל דבר למעשה. לדעתי, מי שישן לגמרי לא יקום לעשות פיפי. אחרי ניתוח בכתף הייתי תחת השפעה של מורפיום וכל הזמן רציתי לישון, למשך כמה ימים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.