כאבים חולפים

דורי 1981

Active member
אני מתכוון לפיזיים. הם יכולים גם לחזור. איך הנפש עומדת כאן, על אותה סקאלה?

כאבים פיזיים תמיד יותר קשים מסבל נפשי, כי הם סבל אובייקטיבי שמסכן אובייקטיבית באפשרות שלא יוכלו להתמודד. לכן אלימות פיזית אסורה תמיד, יותר מאלימות מילולית שאיתה אפשר להסתדר.

דורי 1981

Active member
כאבים פיזיים תמיד יותר קשים מסבל נפשי, כי הם סבל אובייקטיבי שמסכן אובייקטיבית באפשרות שלא יוכלו להתמודד. לכן אלימות פיזית אסורה תמיד, יותר מאלימות מילולית שאיתה אפשר להסתדר.
אם זה גם וגם, זאת בעיה כפולה. אמא שלי כזאת 5 שנים, רוב הזמן כואבת וכעוסה. לא שקודם היא הייתה סמל לאופטימיות, אבל הנכות מקשה עליה מאוד. אתמול היא כמעט נפלה והצלחתי לעצור את זה. היום הגיע פיזיותרפיסט שמכיר אותה מסבבים קודמים. יש לה גמישות, היא רק צריכה לעבוד כל יום על זה ויהיה בסדר.

דורי 1981

Active member
הם גם יכולים לגרום לכאבים פיזיים.

חוסר מנוחה נפשית יכול לגרום לכאב פיזי. אני הרגשתי כאבים בחזה לפני השמירה הראשונה שלי בצה"ל ואפילו בדקו אותי במרפאה, בבית-אל (שני מטר מרמאללה, אגב).
האם טופלת היטב? מקווה שעברו לך מהר הכאבים ושלא יחזרו.

דורי 1981

Active member
מדאיג שאימך חולה, נקווה שהטיפולים יעזרו לה להרגיש טוב יותר. זה חשוב.
ויתרנו על כדור מרדים שכנראה גרם לכך שהיא נרדמה בשירותים ובקושי הרימה את הראש. הרופאה שלה חולה אבל בתחילת השבוע הבא היא צפויה לחזור. היא בקשר איתנו במייל.

כל דבר למעשה. לדעתי, מי שישן לגמרי לא יקום לעשות פיפי. אחרי ניתוח בכתף הייתי תחת השפעה של מורפיום וכל הזמן רציתי לישון, למשך כמה ימים.
כל סם יכול למכר, גם סם רפואי. לעיתים נדירות אפשר לקום באמצע השינה לשירותים, אם ממש צריך.

למעלה