כאבים חזקים במפשעות

pegasus27

New member
כאבים חזקים במפשעות

שלום רב ד"ר ותודה על הזמן שלך. אני בחור בן 29 שעברתי ניתוח לתיקון בקע משפעתי בגיל 24,אני גם סובל מדלקות פרקים כרונית וגמישות יתר. לפני מספר שבועות קיימתי יחסי מין כמה פעמים ברצף ועשיתי כמה תנועות שמאוד אימצו את אזור המפשעות לאורך זמן,משהו שגופי לא רגיל לזה,כמובן שלא חשבתי שיקרה לי משהו רע מזה,אבל אני כבר כמה שבועות עם כאבים נוראים במפשעות ב 2 הצדדים,כולל האזור של הניתוח ב 2 הצדדים בכל אזור המותניים ועם ממש במפשעות ליד איבר המין.לשתות ARCOCXIA ETOPAN ונוגדי דלקת אחרים לא עוזרים במצב שלי,לא משפיעים לגוף שלי,יכול להיות שעשיתי לעצמי בקע מפשעתי מרוב שהתאמצתי בימים האלה של הפעולות המיניות?אני יודע שצריך אולטרסאונד כדי לגלות זאת,אבל אני נורא חושש שעשיתי נזק לעצמי,כי המפרקים שלי מאוד רגישים ונקרעים מאוד בקלות,ככה קרה לי בבקע המפשעתי הקודם,בגלל תרגיל בטן פשוט נקרע לי האזור. אני עושה לעצמי מס"ג באזור כמה פעמים ביום\לא חזק במיוחד וגם תרגילים שמותחים את האזור שזה קצת מרגיע את הכאב,זה יכול להזיק?שווה לי לבקש הפניה לפיזיוטרפיה שיתנו לי תרגילים לחיזוק האזור של הדקלת או קרע שיצרתי לעצמי?אשמח לקצת הכוונה ממכם שאתם בקיאים בעינין. תודה רבה על העזרה והזמן שלכם ויום נעים

כאבי מפשעות

קיום יחסי מין לא מהווה גורם סיכון להופעת בקע חוזר במפשעה. איבחון של בקע חוזר נעשה בבדיקה גופנית על ידי רופא, לרוב רופא כירורג המנוסה באיבחון בקעים. בדיקת אולטרסאונד מהווה רק בדיקת עזר לתמיכה באבחנה כאשר הרופא לא משוכנע בממצאי הבדיקה הגופנית. הדיוק בבדיקת האולטרסאונד אינו מוחלט, ותלוי מאוד במיומנות של הבודק. כאבים במפשעות נגרמים ממספר רב של גורמים, ובקע הוא רק אחד ההסברים האפשריים לכאב. במידה והכאב נגרם מפעילות גופנית מוגברת ולא מדובר בבקע, טיפול של מנוחה ונוגדי דלקת כמו אטופן וארקוקסיה בהחלט עוזרים ברוב המקרים. פנה לכירורג שיבדוק אותך ויעריך במה מדובר ומה נדרש להמשך הטיפול והאבחון. בברכה

למעלה