כאבים,,,טיפול,,,כאילו הקלה וחוזר ,,

כאבים,,,טיפול,,,כאילו הקלה וחוזר ,,

יעל שלום רציתי שתתיחסי למצבי,,,ותיעצי לי על המשך,,ממחצית שנת 2003 אני מטופלת בהתעמלות מיוחדת עי פיזיוטרפיסטית מעולה, בבעיות כאבים בכתף ימין>פרק ירך רגל שמאל וכאבים בברך שמאל-כאבים שבאים והולכים-כשקר הכאב גובר- הטיפולים החלו לאחר בדיקות מיפוי עצמות הגוף וצפיפות העצם - ונקבע שאני נמצאת באוסטואןפרזיס {עמוד שדרה ופרק ירך שמאל] מטופלת בפוסלן+ויטמין סי וקלציום+פיזיוטרפיה 2 בשבוע+פעמיים בשבוע התעמלות בונה עצם ,,,,,,מה יש לך לחדש לי ,,,או להוסיף לי עצות נוספות לשיפור ואפשרות תפקוד מירבי,,,,מקצועי ציירת וצועדת כל יום {כמעט] ליפו לעסוק בעבודת הציור .... תודה ומחכה ,,,כאילו ,,,, נ מ ה

בנוסף...

לפעילות הגופנית, רצוי שתישמרי תזונה נכונה. תתיעצי עם דיאטנית. לגבי תיפקוד מירבי....האם זה מונע ממך לעשות דברים מסויימים? יעל

פרק נוסף,,,כאילו

ליעל תודה על התשובה המידית והנקודתית,,, לצערי מזה כחמש שנים אני נמצאת המעקב ומבצעת בדיקות דם מדי 3 חדשים,,,כאילו עקב ניתוח לב שעברתי לפני כ5 שנים-מאז הפסקתי לעשן (עישון שרשרת]הקפדה על מזון בריאות בהוראת תזונאית בי"ח וקופ"ח קפדניים - ואני די פרפקציוניסטית,,,כאילו,,,,אין לי מגבלות של נכות- אך אני מבצעת רק חמישים אחוז מהדברים שאני רוצה,,,,הקפדה על מזון מנוחה יותר,,,מוגבלת בשעות עבודת הציור,,,ריחות הפיקסטיב הטרפנטין ושאר אמצעי העזר לציור משטחים גדולים ..לא מתאימים לי כל כך למצב נשימתי[עקב העישון המסיבי בעבר הראות לא עומדון כל כך מובחנת כסובלת מאמטוס ברונכיטיס] וזה מגביל אותי בשעות היצירה ןכן התעמלות רגילה או שהיה על חוף הים בשעות החמות ובמזג אויר אביך בקייץ- אך מאז ומעולם אהבתי את שעות הלילה לעבודת הציור,,ובכלל ,, סליחה על אורך היריעה אך בכל אופן תודה יעל על תגובתך,,,,,, נמה כאילו נימית אבנית

למעלה