כאבים מוזרים אחרי ניתוח

sivic101

New member
כאבים מוזרים אחרי ניתוח

הי יקרות,
רוצה לוודא שהכאבים שאני חשה נורמליים לפני שאני מתקשרת לרופא:
בדיוק שבוע אחרי ניתוח- הפצעים כבר לא כואבים ואני כבר לא על משככים כמה ימים, אבל אתמול החלו להופיע כאבים פנימיים בעיקר בבטן העליונה (כאילו בדופן הבטן) ובאזור השחלות- מעין דקירות כאלה.
אני כל כך רגילה לחוש כאב באיזורים האלה שאפילו לא התייחסתי לכאב ואז פתאום נזכרתי שמוקדי האנדו כבר לא שם! אז למה זה כל כך כואב? ולמה הופיע פתאום ולא כאב בשבוע שעבר? בבטן העליונה תמיד כאב לי אך לא נמצאו ממצאי אנדו בניתוח.
בנוסף יש כאבים בגב ותחושה שהוא נתפס כל הזמן, אבל אני מניחה שמופעל עליו עומס גדול בגלל נטרול שרירי הבטן.

מישהי חוותה את התופעות הנ"ל?
ממש אשמח לשמוע מכן.

jusi1

New member
כן

היי
אני כשבועיים וחצי אחרי הניתוח, גם חשתי בכאבי בטן עליונה = כאב שמלווה גם בתחושה מוזרה ודיי דומה לכאב בכתפיים שהיה לי חד ומעצבן,
אז הרופא שלי אמר שזה גם מהגז שמתפזר....(הסביר כי אותו מרגישים החל מבטן עליונה עד כתפיים צוואר חזה...
(בנוסף אצלי גם יש מוקדים בסרעפת וכבד שלא הוסרו אז אולי זה החמיר א הכאב שלי...)

עדיין כואב לי וגם כאבים בשחלות כמו דקירות סכינים- אני כמה ימים לפני מחזור אולי בגלל זה (למרות שהתחלתי ישר מהניתוח לקחת ויזאבל מקווה לא לקבל)
ועדיין נפוחה באזור הבטן...

sivic101

New member
תודה jusi1

את ממש המודל שלי להחלמה מהניתוח הזה (הקדמת אותי בשבוע
)
בינתיים גם התקשרתי לרופא- אמר שהוא לא מכיר תופעה כזו של כאב בבטן העליונה, במיוחד לאור העובדה שלא היו לי שם מוקדים בסופו של דבר. אבל אמר שנמשיך לעקוב ולראות שזה לא מחמיר.

הבטן נפוחה, מקווה שלא תישאר כך...

למעלה