כאבים מפחד?

איילתבו

New member
כאבים מפחד?

שלום, לאחרונה יש לי סוג של כאבי ראש..אני לא יודעת איך להסביר את זה..יש לי כמו מין סוג של לחץ בראש, אני כאילו מרגישה שיש לי משהו בחלק האחורי של הראש..כאילו לפעמים החלק שם רדום או משו..לפעמים אני צריכה לעצום את העיניים או לפתוח את הלסת אבל זה לא הכי משנה..זה ככה כבר כמה ימים..בחודשיים האחרונים חליתי דיי הרבה..זה התחיל בוירוס, אחר כך היה לי ברונכית ואז דלקת בגרון..לפני הכל התחיל לי כאבים באזור הברך השמאלית שנמשכים עד עכשיו, ועכשיו אני הולכת לאורטופד..בעיקרון כל זה לא הפריע לי..הכאב ראש מפריע לי טיפה..אמא שלי אומרת שזה מיגרנה..אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לגיל שלי, אני בת 19..לחץ דם או משו כזה...עכשיו בגלל שיש לי פחד ממחלות אובדניות, אני מתחילה להלחץ והלב שלי קצת לחוץ, בגלל שאני שומעת לאחרונה על הרבה מקרי סרטן וכאלה..וזה ממש מלחיץ אותי..יכול להיות שבגלל זה יש לי מיגרנה, או שבגלל זה כואב לי וזה רק פסיכולוגי?

ladybug4NLP

Active member
רצוי לפנות לאורטופד אולי יש לך לחץ על חוליות הצוואר

מעבר לזה באמת נשראה על פניו כסוג של סטרס/פוביה שלא מיטיבה עם אף אחד.

יש שיטות רבות להוריד סטרס ואז גם כשיש מחלה אמיתית הגוף יכול לאזן ולרפא את עצמו מהר יותר וטוב יותר.

מי מסביבך סובל/סבל בשנה האחרונה ממחלות מסכנות חיים?

איילתבו

New member
ךאחרונה

אני השנה עושה שירות לאומי, וגם היה את המחלת אבולה בתחילת שנה שבכלל הלחיצה אותי, לסייעת הדופק פשוט ירד לשלושים ועכשיו יש לה קוצב לב...ולבעל של מורה של חברה שלי נפטר הבעל מהתקף לב.. ואבא של הגננת נפטר אמנם לא השנה אבל השנה שמעתי על זה, מסרטן, וגם בעלה של המלווה נפטר מסרטן, והוא גילה על זה מאוחר מדי כי הוא אפילו לא הרגיש את זה..וגם למרפא באומנות וגם לאחת האמאות של הילדים היה סרטן בלימפה..זה מפחיד אותי ממש..

0 אור 0

New member
זה שאתה פרנואיד לא אומר שלא רודפים אחריך

ובהשלכה לכאן,
העובדה שיש לך פחדים לא רציונאליים לא אומרת שלא צריך לבדוק היטב כאבים שאת סובלת מהם, ובמידת הצורך לטפל
ממליצה בחום להגיע למטפל טוב ברפואה משלימה,
עדיף מטפל רב תחומי שיוכל לדבר אליך בכמה מישורים:
- לבדוק אם יש לך בעיות שריר/תזונה שגורמות לכאבי הראש
- לטפל בתנועה /עיסוי לפתור בעיות יציבה וכאבי ברכיים
ובעיקר : להתחיל תהליך של עבודה אישית בנושא הפחדים והסטרס ואיך להתמודד אתם כדי להגיע לבריאות שלמה
&nbsp

למעלה