כאבים מתחת לחזה

mazal4

New member
כאבים מתחת לחזה

לפעמים יש לי כאבים מתחת לחזה ועד היום לא הצלחתי להבין מדוע זה בא והולך מה זה אומר? חוץ מזה אני לוקחת עכשיו אנטביוטיקה ואני קצת חלשה ממנה מתי אפשר להפסיק לקחת אותה

ענתר

New member
הי מזל הרביעית

האם עשית בדיקות לגבי הכאבים מתחת לחזה? האם הכוונה בצלעות? לגבי האנטיביוטיקה, את חייבת לשמור על הוראות הרופא, לא להפסיק לפני הזמן

mazal4

New member
כן את צודקת בצלעות

וכן עשיתי בדיקות אבל לא מצאו כלום

ענתר

New member
אולי כדאי שתתחילי מההתחלה

וספרי על סוג הכאב, האם בצלעות או באיברים שמתחת לצלעות ואילו בדיקות עשית גם אם לא מצאו כלום, אין סיבה שמישהו יציע לך לעשות רנטגן אם כבר עשית

mazal4

New member
האמת

שאף פעם לא ידעתי מאיפה מגיע הכאב, אבל שהוא מתחיל קשה לי לנשום והכאב מתפשט ל2 הכיוונים פעם חשבתי שזה כאבים של כיס מרה או טחול אבל זה לא או התקף חרדה, הרופאה לחצה על הצלעות ואמרה שזה כאבי שרירים ונתנה לי מוסקול, אבל מידי פעם הכאב חוזר..

לודיטבע

New member
שלום לך מזל,

||אפשר לדעת איזה ברור רפואי את עברת? בת כמה את? יש סוגים של אנטיביוטיקה שגם גורמים לכאבים. יש חידק שנקרא אליקובקטר, הוא יושב ברירית הקיבה וגם גורם לכאבים מתחת לצלעות. הכאב יכול להיות גם מאיברים הקרובים לאיזור. אם כל הבירור הרפואי תקין הכאב יכול להיות על רקע רגשי. בכל אופן ניתן לטפל ולעזור לך. קודם צריך להבין מה הסיבה לכאב.

ענתר

New member
המוסקול עזר?

אני זוכרת שפעם היה לי כאב בחזה, וחשבתי שאני הולכת לקבל התקף לב, הייתי די צעירה אז. והלכתי למטפלת לא זוכרת השיטה, שפשוט אמרה לי שזה שרירים תפוסים בחזה, ושיחררה אותי.

לודיטבע

New member
השאלה היא מה כואב שם ולמה?

לא כל נוגדי כאבים עוזרים. צריך לדעת מה כואב ולמה ולטפל במקור הבעיה. מסוכן לקחת נוגדי כאבים בלי לדעת מה סיבת הכאב.

ladybug4NLP

Active member
אז אולי נתחיל מהתחלה?

קבלת אנטיביוטיקה וכאב מתחת לצלעות בדרך כלל אין קשר ביניהם עבור מה את מקבלת אנטיביוטיקה? וחיידק הליקובקטר: הוא יושב אצלינו בקיבה (אצל כל אחד מאתנו) בכמות זו או אחרת. כשהכמות חריגה-אז מתחילים הצרות שבדרך כלל בברור ניתן לבדוק וגם לטפל בצורה זו או אחרת. הטיפול החביב על הרופאים הוא נתינת קוקטיל של אנטיביוטיקה לשבועיים-שלושה שעושה המון נזקים-לעיתים יותר מהתועלת. לפני שנים קבלתי קוקטייל כזה ולקח לי כמעט שנה להתאושש ממנה.אנטיביוטקה ובמיוחד קוקטייל שכזה זה כמו מלחמה אטומית על הגוף ומשמיד לא רק חיידים רעים את גם חיידקים טובים שקשה מאד להחזיר ואשר נחוצים לספיגה של המזון כדי להבריא. כמי שלוקח אנטיביוטיקה - חייב לקחת במקבל +בנשך כמה חודשים פרוביוטיקה איכותית ואילו אנזימים של עיכול כדור אחד גורם להרס של הפלורה הטובה למשך שבועיים מינימום. תעשו את החשבון לבד. כמו כן לרב אחרי אנטיביוטיקה מופיעות פיטריות בקיבה, מערכת העיכול ובמערכת הרביה (פטירות בנרתיק) צאחר ואין מספיק חיידקים ידידותיים להגנה. ופטריות זו כבר צרה צרורה בפני עצמה ועקשנית הרבה יותר מחיידקים בירור אצל דיאטנית יכול להקל ואף לסלק את המטרד בקשר לכאבים בצלעות - אולקוס לא כואב בצלעות. הוא יכול להקרין לגב( למרות שזה בקיבה) לסרעפת. התקף לב יכול למסך את עצמו לעיתים יופיעה כאילו זה התקף של אולקוס. יכול להיות שבאמת יש לך כאב בשריר או אפילו גוש בבלוטות הלימפה הנמצאות מתחת לצלעות. בלוטול הלימפה הן היחידות שאין להן משאבה לסילוק פסולת ואפשר ל"הזיז" אותם רק על ידי פעילות גופנית (כן להרים את היד זו גם פעולה גופנית, ולחתוך סלט וכד') קל מאד לבדוק! לחיצות קלות מתחת לחזה מקו האמצא החוצה לרוחב ואפשר למצא פתאם נקודה כואבת. זהו גוש לימפטי. עסוי קל בקצות האצבעות מספר פעמים ביום יסלק את הגודש. אז הרבה בריאות נ.ב. אם כבר נוטלים אנטיביוטיקה מכל סוג שהוא, אסור להפסיק לקחת בפחות מחמישה ימים כי אז פשוט מחסנים את החיידיקים ופעם הבאה גם מינון מלא יתקשה לעזור

ענתר

New member
הרופאה בדקה ואמרה שזה שרירים

ונתנה לה מוסקול מה לא ברור

למעלה