כאבים עזים

HappyDay1

New member
כאבים עזים

אני בת 35 סובלת מפיברומיאלגיה. בשנה האחרונה בערך התלוננתי על כאבים מתחת לצלעות, כאבים בצידי הגוף ואף היו כאבים שחצו את הבטן מאזור הטבור. הכאבים חדים ולפעמים אף שורפים. לפניי כשבוע עשו לי קולונוסקופיה. הכפילו לי את הטשטוש עקב כאבים עזים מאוד שבסופו של דבר בגללם גם לא סיימו את הבדיקה (את צד ימין לא בדקו). נכון לכרגע אני עדיין עם כאבים חזקים בצד ימין ובמתניים. הרופא המליץ לי לעשות קולונוסקופיה וירטואלית למרות שכל מי שהתייעצתי איתו אמר שעקב הניפוח בבדיקה זו הסיכוי שאמשיך לסבול מכאבים בבטן גבוה יותר גם אחרי הבדיקה ואף יותר ממה שחשתי בקולונסקופיה הרגילה. איזו בדיקה לא פולשנית ניתן לעשות על מנת לחסוך ממני סבל כי גם כך סף הכאב שלי נמוך. אני רוצה להכנס להריון אך דוחה זאת בגלל כאבים כי רוצה להיות בטוחה מה הבעיה.

HappyDay1

New member
תוצאות אולטרסאונד...

כבד בגודל ומרקם תקין, פרט למוקד אקוגני בקוטר 14 מ"מ המתאים להמנגיומה. כיס מרה ללא אבנים. דרכי מרה תוך וחוץ כבדיים ברוחב תקין. לבלב הודגם חלקית , זנב הלבלב מוסתר ע"י גזים האם השורה האחרונה שכתובה לגביי הלבלב יכולה להסביר את הכאבים?

HappyDay1

New member
אבחון עפ"י דיקור סיני....

"אי סבילות לגלוטן" כאשר נאמר לי להוריד את כל הסוכר והקמח הלבן שבתזונה

אבחון על פי דיקור סיני

אם האיבחון נעשה על פי דיקור סיני לא הייתי מסתמך על זה (עם כל הכבוד) ופונה לאישור האבחנה (צליאק?) דרך בדיקות קונבנציונליות. ישנה בדיקת דם פשוטה שנקראת ANTI TTG

כאבים עזים

כל בדיקות ההדמייה של המעי הגס ברוכות באי נעימות ולעתים כאבים (כמו שחוית) אך הקולונוסקופיה הוירטואלית כרוכה בניפוח אויר ללא החדרת צינור , כך שיתכן שתיסבלי פחות, בנוסף, הבדיקה קצרה יותר

למעלה