כאבים שונים

איילתבו

New member
כאבים שונים

היי.. לחברה שלי יש דלקת פרקים וממש כואב לה..עכשיו אני טיפוס מאוד סקרן יחסית וזה ממש מסקרן אותי לדעת איך היא מרגישה..לי יש שלבקת חוגרת וזה יחסית ממש כואב לי גם..רציתי לדעת הדלקת פרקים שיש לה זה כאבים יותר חמורים, פחות או במידה שווה..סורי על השאלה הטיפשית זה פשוט ממש מסקרן אותי...

עד כמה שאני יודעת לדלקת פרקים יש דרגות חומרה

כלומר לאחת יכול להיות דרגת חומרה קטנה ואז פחות כואב
ויש כאלא שמרוב כאב כמעט לא יכולים לזוז
בקיצור אי אפשר לדעת מה רמת הכאב שיש לה אתה יכול לשאול והיא תספר בערך כמה כואב לה

איילתבו

New member
בערך..

היא אומרת שזה מרגיש כאילו מכניסים לה סכין ומוציאים בכל האזור..וכשמתפרק לה משו..כמו נגיד היד..היא בקושי מצליחה להזיז אותה ..כאילו מצליחה אבל זה כואב לה.. זה מסקרן אותי כי אני בדרך כלל בן אדם לא רגיש לכאס..כאילו אדם נורמלי אם היה לו נקע הוא לא היה אמור לזוז..לי כשהיה לי נקע תפקדתי נורמלי וזה היה נקע חמור..ואת הכאב של השלבקת אני ממש מרגישה כואב..אז כאילו אדם אחר אולי מרגיש יותר

כן שנאה הדדית

מחוק הודעות לא נותן להשמיע דיעות עקשן אני חושבת שזה מספיק
השתן עלה לו לראש

בז נדיר

New member
טוב לא התכוונתי להרגיז

בז נדיר

New member
מה כבר לא ניסיתי ? ...

רק קוקאין עוד לא ...
חבל שזה גם משכך גם את החיים.

תוציא כעסים על יואל זה עוזר תאמין לי

ניסתי גראס רפואי הכול
רק הכעס על יואל משחרר אותי וגורם לי לישון כמו תינוקת
נסה ותהנה

Sigal H

New member
אהמ אהמ

במחילה, בואו לא נכניס את הוויכוח ההוא לפורום הזה.
תודה

יש, להוציא כעסים! לא על בנאדם ספציפי אבל בכללי

זה באמת משחרר. תודה שנתת לזה לגיטימציה, כל הזמן רוצים שנהיה ב"רגשות חיוביים" ולא, קיבינימט, יש גם רגשות שליליים ואם לא מוציאים אותם זה מאד מאד לא בריא. איך ועל מי להוציא, פה אני כבר לא נכנסת, ולא יודעת אם זה לגיטימי לבקר מנהל פורום אחר בפורום, אבל אני לא מנהלת אז זה לא באחריותי

כן, לכעוס כעס בריא מדי פעם זה דבר נהדר, כמו גרנולה, משחרר את המעיים :)

אהבתי. תודה

Sigal H

New member
קשה לענות על שאלה כזאת

למרות שאני בהחלט מזדהה איתה.
&nbsp
העניין הוא שאלה כאבים מסוג שונה אז קשה להשוות, מה גם שיש דרגות שונות. כאב של סכין לעומת כאב של שריפה למשל - איך מחליטים מי מהם קשה יותר? כאב חזק שעובר אחרי חודש חמור יותר או פחות מכאב שנמשך שנים? ומה באשר למגבלה שהוא גורם כאשר הכאב נסבל רוב הזמן אבל מתעצם בטירוף עם כל תנועה - זה יותר או פחות מכאב סטטי? אדם שלא יכול לעבוד מחמת כאביו, בהכרח כואב לו יותר מאשר למישהו שכואב לו נורא אבל מהסוג שמאפשר לו להמשיך לתפקד ביומיום? ומה לגבי שני אנשים עם אותו כאב מגביל אשר אחד גר בדירת קרקע והשני מוכרח לעלות מדי יום שלוש קומות ברגל לביתו - הכאב שלהם עדיין שווה? ועד כמה האופי משחק תפקיד?
&nbsp
תוהה בקול. שאלה מעניינת.
&nbsp
חופן חיוכים, ושתרגישו שתיכן טוב

סיגל

בז נדיר

New member
לא מסכים

הכאב שלי הוא בפרוש חזק.
&nbsp
עם זאת אני מאוזן, כלומר יש יותר חזק מזה.

bimbo15

New member
איך תמדדו כאב? לכל אחד הכאב שלו הוא

100% כאב. גם כאב בעוצמה נמוכה עלול לכאוב מאוד, תלוי בסף הכאב שלנו, וגם באיזה מצב נפשי אנחנו נמצאים כרגע.
לפעמים הכאבים שלי נרגעים מעט, אבל אם זה אחרי כאב חזק וממושך בכל מיני פינות בגוף, כבר אין לי כח לשאת אותו והדיכאון משתלט.

למעלה