כאבים של חובב קפוארה

בילי71

New member
כאבים של חובב קפוארה

אני מכור לקפוארה ומשתדל כל יום לעשות אבל בזמן האחרון הקפוארה "הורגת אותי". אם אני עושה בערב קפוארה אני קם בבוקר וכל השרירים שלי כואבים. זה ממש סבל, אני לא יודע מה זה? יש לישהו מושג אם זאתי פציעה שכיחה של קפואריסטים?

קוראים לזה שרירים תפוסים

וזה קורה לכל מי שמעמיס על הגוף שלו יותר מדי בלי לתת לשרירים לנוח ולהיבנות.

יניב 8 2

New member
אתר שמסביר על פציעות שכיחות בקפוארה

תיכנס ללינק, תבחר בסוג הספורט קפוארה ותראה באיזו פגיעה מדובר. לדעתי, לפי התיאור שלך זה כאבי שרירים מאוחרים. בכל מקרה תסתכל מה רשום שם. מסבירים שם גם למה זה קורה, גם איך אפשר למנוע וגם איך לטפל בזה. אם אתה עושה עוד סוגי ספורט יש לך אפשרות לחפש לפי סוגי ספורט אחרים. ואם משעמם לך אתה יכול לעשות סלטות עם הבחורה הוירטואלית שמדגימה את הפגיעות. זה מעביר את הזמן יופי.

MariCDO

New member
אלפקה פקה צודקת

(ואני סתם דוחף....) אימון כל יום בזמן האחרון? סביר להניח שאתה באמת מעמיס על הגוף שלך טיפה יותר מידי וכל השרירים נתפסים. כנראה שהגוף שלך עדיין לא מספיק חזק בשביל כזאת אינטנסיביות. אין סיבה לסבול סתם, וזה לא עוזר לך להשתפר עם כל האימון תהיה סרובה מרוב כאב... תוריד איזה אימון או שניים, ותנסה להוסיף אותם שוב שאתה מרגיש שהגוף שלך באמת יוכל לעמוד בזה.

ולי נשאר רק לחזק ):

תוריד אימונים!! אל תשתגע!! הגוף שלך לא יעמוד בנטל והוא יקרוס! תאמין לי למדתי על בשרי!!! אגב אני מאוד אוהב את כאבי השרירים האלו אבל רק כשהם קורים פעם בחודש אחרי אימון ממש קשה... אם זה קורה לך על בסיס יומי תוריד אימונים. בנוסף לכך תקפיד על חימום טוב ולא סתם להתחיל קפוארה. ותעשה גם מתיחות לפני ואחרי הקפוארה.

למעלה