כאבים

כאבים../images/Emo5.gif

בנות תגידו... גם לכן יש מעין כאבים בבטן תחתונה יותר לכיוון איבר המין? יש לי כאבים כבר כמה ימים וזה כאילו בעצמות. חוץ מזה (אני נכנסת לשבוע 33) האם זה הגיוני שיש לי קצת צירים בשבוע הזה? זה הריון שלישי ואני קצת יודעת להבדיל בין צירים מדומים לאמיתיים אבל בהריונות הקודמים הצירים המדומים התחילו לי רק לקראת סוף תשיעי וכמובן שאת שתי הבנות ילדתי בשבוע 42+. בהריון הזה משום מה ה"צירים" התחילו לפני כשבוע בערך ןהם לא סדירים, משהו כמו פעם בשעה שעתיים. יכול להיות שהלידה קרובה יותר משנדמה לי? האם זה נכון מה שאומרים שבנים ממהרים יותר לצאת?

anat_i

New member
גם אני סובלת מכאבים כאלה

כמו שאת מתארת וכבר משלב די מוקדם של ההריון (אני עכשיו בשבוע 34). מצירים מדומים אני סובלת בכל ההריונות כבר מחודש שישי והרופא אומר שזה בסדר כל עוד הכאבים לא מתגברים והצירים לא הופכים לסדירים. מאד עוזר לשתות הרבה מים. מה שכן, אצלי זה בתדירות יותר נמוכה (משהו כמו ארבע-חמש פעמים ביום), אז אולי באמת הלידה שלך יותר קרובה ממה שאת חושבת? אבל מה שבטוח... בנים לא ממהרים לצאת ואת זה אני אומרת בתור אחת שעברה שתי לידות של בנים.

נירית1

New member
פנינה בוקר טוב

כן גם לי יש כאבים כמו שאת מתארת, אני שבוע 32+ (עם תאומות) ובעצמות המפשעה אני מרגישה ממש לחץ וכבד, חוץ מזה כאבים בהרבה מקומות בעיקר כשאני יושבת הרבה, ואח"כ כאבי גב כשאני עומדת. אין מצב אידאלי
צירים אני כרגע לא מזהה, למרות שאני כנראה אלד מוקדם אבל זה לא יהיה בגלל צירים, ומלידת הילד היחיד שיש לי כבר אני יכולה לבשר לך שהוא ממש לא מיהר לצאת.

פוגית

New member
צירים מדומים

צירים מדומים יכולים להתחיל כבר בשליש השני להריון. דרך אגב, יכול להיות שגם בהריונות הקודמים הם התחילו מוקדם יותר, רק פחות הרגשת אותם. לא נראה לי הגיוני שבנים ממהרים יותר לצאת, זה נשמע כמו "יש הבדל בין בטן של בנים לבטן של בנות" ודרך אגב, חברה שלי ילדה את הבכורה בשבוע 38 ואת אחיה בשבוע 42. ואל תשכחי שאומרים שכל הריון עומד בפני עצמו ולא מעיד על אילו שיבואו אחריו. כלומר, יכולים להיות הבדלים בין ההריונות. לגבי הכאבים בעצמות - כדאי שתשאלי את הרופא, אבל יכול להיות שזה כתוצאה מלחץ של הרחם? למרות שבשלב הזה הלחץ יותר כלפי מעלה (כאבים בצלעות).

למעלה