כאבי בטן ואקנה

כאבי בטן ואקנה

ערב טוב, יש לי בעיה ואחרי שניסיתי כל מיני תרופות ללא יעילות, אני פונה אליכם. אני כבר יותר משבועיים סובלת מכאבי בטן ממש חזקים עד כדי כך שזה לפעמים משתק אותי מכל עבודה. עוד לא מצאו מה גורם לזה - אני עדיין בבדיקות, אבל בנתיים סובלת. אתם מכירים איזו תרופת פלא שיכולה להקל על הכאבים? דבר נוסף זה פצעי הבגרות, או אקנה בשמם הרפואי - איך מעלימים אותם? ניסיתי משחות וקרמים למיניהם וזה קצת עזר אבל הם עדיין קיימים. תודה על כל עזרה

ה מוזה

New member
הילה סיפרה לנו כאן

שאבא שלה,כשהיתה קטנה ( גם עכשיו היא קצת קטנה )
וכאבה לה הבטן,היה מורח לה עראק והכאב בטן ,כמו קסם היה נעלם זו תרופת סבתא עתיקת יומין לכאבי בטן , כך שנראה לי שכדאי לך לנסות היות ועדיין אין אבחנה הטיפול החיצוני הזה יכול רק להועיל ואולי גם להקל יש כאב בטן כתוצאה מעצירות ,או שלשול ולזה יש תרופות סבתא רק שכעת ללא אבחנה קשה לעזור בעצה שתתאים,מה שעלה לי לראש היתה רק העצה הזו עם העראק, כשתהיה לך אבחנה שובי אלינו ונשמח לעזור לפי מה שימצאו,בתקווה שלא ימצאו והכל יעבור בשלום כלא היה ועל אקנה/פצעי בגרות היו כאן המון דיונים ומהם נאספו העצות למילון המונחים,תמצאי שם עצות רבות ,חלקן נוסה חלקן לא וכמו כל עצה, כדאי תמיד לנסות קודם על שטח עור קטן לפני שמורחים על כל הפנים , גם תזונה היא חשובה ולגבי כך תוכלי לברר בפורום תזונה , הציעו כאן בעבר להמנע ממאכלים מסוימים לשתות הרבה מים, לאכול בריא תמיד טוב בכל מקרה מקווה שעזרתי
תרגישי טוב

I Was Hoping

New member
הילה (הלא כל כך קטנה) מוסיפה

לכאב הבטן - גם תה קמומיל עוזר מאוד להרגיע את הבטן, לשתות עם דבש ולהרפות שרירים, לפעמים כשכאב תופס אותנו אנחנו נוטים "להחזיק" אותו עם השרירים של האזור הכואב, ובעצם רק להוסיף כאב
לנוח, להשתדל להירגע. המון כאבי בטן מגיעים מלחץ ומדברים לא מובנים, ובטח שלמרוח עראק זה קסם, גם לילדים גדולים וגם לקטנים

ננא

New member
כאבי בטן

שלום, לכאבי בטן טוב לקחת תה קמומיל ביחד עם תה מנטה.

למעלה