אני שותה תה קמומיל זה מאוד עוזר ומרגיע כשכואבת הבטן אך יום אחרי זה הכל חוזר ואז אני שוב שותה כוס אחת ביום בלבד כי מפחדת מהרעלת קמומיל וחוזר חלילה למישו יש משהו לייעץ לי שעובד?
ההודעה הראשונה פה זה ממש כבוד למה את מעדיפה תפזורת ולא שקיות?האם זה יותר יעיל ככה? ואיפה אפשר להשיג בתפזורת?ואיפה אפשר תה שומר?אף פעם לא ראיתי בסופרמרקטים תה כזה אנסה את העצה עם התפוח אבל קצת כל פעם כל כמה זמן?ואיך עושים מיץ מתפוח?סליחה על ריבוי השאלות ותודה לכל מי שענה עונה ויענה יום טוב
אפשר לרכוש תה בשקיות תפזורת בבתי טבע שונים תה קמומיל וגם תה שומר , אישית מעדיפה את התפזורת שלא עברה תהליכים שונים , כמה שיותר טבעי יותר בריא מיץ מתפוח , או במכונת מיצים ביתית או לגרד במגרדת ואז לסחוט דרך מסננת , מה שכן באמת כדאי לך לנסות את קליפת הרימון שהציעה כאן עליזה וכמובן שאם מדובר במעבר לכאב חד פעמי - להבדק ע"י רופא תרגישי טוב
לא יודעת אם כולם יודעים, אבל משומר עושים את העראק, שהוא משקה אלכוהולי מר מאוד. מילדות אני זוכרת שמרחו לי עראק על הבטן הכואבת, ספוג בפיסת צמר גפן. זה תמיד עשה פלאים, בעיקר כי לא צריך להכניס את זה לגוף והשימוש הוא חיצוני ומרגיע מאוד.
תרקופה הכי פשוטה ומנוסה, לקחת קליפה של רימון להרתיח , טוב טוב עם מיים ,אחרי שמתקרר אפשר להוסיף סוכר לפי טעם ולשתות כמו תה , לשתות כחצי כוס 2 פעמים ביום ,
ברכות לפתיחת פורום תרופות סבתא שאכן עובדות נהדר אחרי ביקור אצל רופא. לפני 72 שנה, קרוב משפחה שלי ילדון בבי"ח הייתה לו דיזינטריה - מחלת בטן קשה עם שלשולים. הרופאים נואשו והוא עמד לפני הסוף. הרשו לה להביא לבית חולים תרופת סבתא והיא אכן באמת: קליפות רימונים שהורתחו וניתנו לו כפית כפית עד שהבריא. כמו כן: כשהגיעה העלייה הרוסית - הוסבר לי שאצלהם לפעמים קשה היה ללכת לרופא ולכן השתמשו הרבה בתרופות סבתא. כשיש ליחה בגרון - לוקחים כפית סודה לשתיה (אבקה) בחצי כוס מים פושרים ומגרגרים - זה מטהר את הגרון - עובד נפלא מניסיון אישי. ועוד מניסיון אישי - כשיש כאב בחניכיים - לוקחים משחת אלוורה - מורחים על החניכיים - הכאב עובר - לא קורה כלום אם בולעים מעט. שיהיה לכם יום בריא. offe