כאבי בטן - מי צריך אותם?!

rshilkrot

New member
כאבי בטן - מי צריך אותם?!

לפי דעתי זאת קונספירציה של תעשיית המזון וחברות התרופות. הם בכוונה גורמים לכאבי בטן כדי שנקנה תרופות נגד כאבי בטן, שלשולים וכל החרטה הזה. כוס אמק כואבת לי הבטן

srullli

New member
שמעתם על התערוכה הזאת

שהייתה בכנסת, בה הוצגו בין היתר גם פירות וירקות שרוססו בחומרים, גם לצורך מתן ברק, והח"כים לא עמדו בפיתוי, ולאט לאט המאגר התדלדל , ולאחר מכן רבים וטובים (?) בילו את יומם בריצות תכופות לשירותים...... היה רשום על זה בעיתון לא מזמן...

srullli

New member
ולמה אני מספרת את זה ????../images/Emo6.gif

את מי זה מעניין בכלל

IC4

New member
אותי זה מענין

כי זה מבדר חברי כנסת אימפוטנטים מבחינה פוליטית מגיע להם לבלות קצת יותר זמן בחברת MR HANKEY ! את מי זה מענין זה כתוב במעריב

srullli

New member
mr hankey משעשע ../images/Emo45.gif

תשמע תראה אני מסתננת מטעם מעריב, עושה פרסומות סמויות (ויש לומר שגם בהצלחה מרובה !! אפילו עכשיו ! מישהו באמת הבחין ?! ודאי שלא ! :) ) , אגב גם כתבות אורי גלר וחבורתו לקוחות משם, למי שלא יודע..... (מישהו?) אכלתי עכשיו לפני זמן קצר אוזן המן..... פתאום זה לא כ"כ טעים.... טוב, עכשיו באמת נלך להכין תה או קפה או משהו .....

srullli

New member
למה תמיד יש לי את הכישרון הזה

לבחור לנגוס דווקא בתפוחים עם הג´יפה החום-ריקבון הזה ? בבבבעעעע..... איזה טעם לא טעים

IC4

New member
אה חום זה ריקבון ? איזה גזענות

הפורום שלנו הולך לגיהנום
התפוח בטח צוחק עליך ועל הכישרון הזה שלך: it is that feeling that brought u to me

srullli

New member
אולי מרוב הניסיון הרב

אני אשקול לשווק דוגמיות !!
"שרולי יחצ"נית מעריב ויועצת תפוחים מורעלים בע"מ " , זה משפט המחץ שיהיה רשום על הכרטיס ביקור המעוצב שאשא עימי בדרכים ! יהיה דווקא מעניין...... איכס.... פעם קרה לי שבאמת טעמתי מאיזה תפוח והרגשתי שמהו לא בסדר, אבל ברוב טימטומי ועצלנותי לא חשבתי לבדוק את העניין, רק אח"כ נכנעתי וגיליתי נוזל שחור בבפנוכו שלו....... יאק..... רק מלחשוב על זה עושה רע.... אפרופו פלסטלינה שהוזכרה מקודם, דווקא אני לא כ"כ אהבתי את זה..... תמיד היה מתערבב בסוף והופך לסגול מלוכלך כזה, מראה של כדורי פלסטלינה קטנים וסגולים היה מראה שיגרתי בבייתי בתקופה רחוקה זו.... אהבתי יותר דווקא לשחק ב"בצק צבעוני" (מישהו מבין ?), זה היה כזה רך ונחמד, והיו לו צבעים עליזים כאלה- מסנוורים, והיה לו בדר"כ גם ריח נחמד שכזה.... אגב תה מעולה ! טוב, אזוזה לי בגילה ובדיצה לישון , יאללה לילה מצויין וחביב לכולם (אם מישהו בכלל ער ורואה את זה....)
נומי נומי :)

חזיר בר

New member
בצק צבעוני זה לילדות ולעירונים

בגן בקיבוץ שלי בכלל לא הכרנו פלסטלינה צבעונית,אלא רק סגול מלוכלך שכנראה היה שם איזה 30-40 שנה לפני שאני הגעתי לשם. ואף פעם לא הרגשתי רע עם זה,כי פשוט עשיתי כלבים בצבע סגול מלוכלך.

rshilkrot

New member
היה לכם בגן גם את הדמוי-פלסטלינה

ירוק כזה שאפשר היה לאכול? בעקרון היה אסור לאכול, אבל זה היה מותאם לילדים כדי שלא יהרוג אותם אם הם יאכלו את זה. היה לזה טעם מלוח, ואם היית אוכל קצת היה לך כאב בטן לא נורמלי.

חזיר בר

New member
לא יודע בקשר לזה

אבל היו אוכלים אצלנו פלסטלינה. וחול. ונמלים. אני מניח שלחלק מהם יש בעיות כיבה עד עכשיו בגלל אותם ימים מאושרים.

IC4

New member
וואי רגע! אייסי נזכר במשהו !!

אני זוכר שבגן שלנו היה משהו ירוק שהצמחים היו תקועים בו ואני זוכר שזה היה אכיל כלומר מישהו סביר להניח שגם אני זה היה אותו מישהו אכל את זה קונספירצית הדברים הירוקים שנותנים לצמחים אבל לא נותנים לבני אדם ! נחותים שכמותנו מה השלב הבא? פיצה לחתולים? מרציפן לקיבוצניקים?

srullli

New member
יטבתה ?../images/Emo8.gif../images/Emo8.gif

ועניין החול הזה גם מזכיר נשכחות ..... (למה שרק הפלסטלינה הסגולה תזכה בכל הקרדיט??) הייתי תמיד חוזרת מהגן, ודבר ראשון שעשיתי - הייתי מתיישבת על מן אבן כזאת ליד הבית ופשוט מורידה את שתי הנעליים , הופכת אותם, ואין לי מושג איך נכנס כ"כ הרבה חול בהם..., אבל פשוט מכל נעל נוצרה גבעה-דיונה קטנטנה שכזאת של חול לח תוצרת גן על גבי המדרכה ! טוב ,האמת שזאת סתם הודעה מיותרת שכזאת ..... אין לי חשק לישון

אוי אריק אריק...

במקום להתעסק בעניני המבטחון הוא מפלח פירות שמוצגים בכנסת...
בכלל מה יש בזמן האחרון למנהיגים על אוכל... קודם היה את "ניסיון ההתנקשות" של הביגלה בחייו של בוש. גם זה בטח איטם פירסומי... מאז אני כול הזמן אוכל ביגלה... ועכשיו זה... יש לחקור את העניין...

למעלה