כאבי בטן

ענתר

New member
כאבי בטן

חזרתי היום מרוגזת מתל אביב (אני גרה בגליל) ביתי עוד מעט בת 12 סובלת מאז פברואר מכאבי בטן. מפעם לפעם במשך היום ללא קשר לאוכל ארוחות וכו', היא מתעוותת מכאב לעיתים יוצא לה גרפס אדיר, לעיתים שרשרת של גרפסים, היא תוענת שלפעמים עולה לה אוכל לפה. כמובן שכל זה פוגע באכות חייה. היא לא אוהבת להפסיד לימודים, ואומרת לי שהיא ממש בוכה בכיתה, לא נעים לה והיא לא רוצה לצאת מהשיעור כדי שלא תפסיד חומר. ובן לאחר שרופא הילדים אמר שזה פסיכולוגי, ועבר חופש פסח והכאבים הימשיכו עשינו בדיקות דם, ועשינו וקט, התוצאה היתה תקינה, עבר עוד זמ, ניסנו מוקסיפן, ועוד תרופה לא זוכרת כרגע את שמה והכאבים נמשכו. גם בחופש הגדול ללא שום לחצים, הכאבים נמשיכו ואז נסענו לממוחה פרופ' גסטרולוג ילדים. לדעתו זה המעי הרגיש אבל שלח אותנו לגסרו'. היום קיבלנו את התוצאות הכל תקין. הרופא טען שאין לה כלום, ברגע שאני האמא אפסיק לדאוג ואבין שאין לה כלום, גם הילדה תפסיק לסבול. קראתי את המאמר על המעי הרגיז, לא כל התופעות חופפות, האם מתוך תאורי גם אתה חושב שזה המעי הרגיז? היא לא מתלוננת על בעיות ביציאות. יש לציין שהילדה אובחנה כ ADD ולוקחת ריטלין (אולי זה קשור) מקווה שתוכל לכוון אותי כיצד לעזור לילדה בתודה ענת

בליעת אויר וגרפסים

קשה לי להתייחס לא כל התמונה לפני מציע להקפיד על מספר כללים אכילה איטית ושקולה 5 לעיסות לפני כל בליעה אין משיחין בשעת הסעודה לא ללעוס מסטיק אין יותר קולה ושאר משקאות מוגזים שנה טובה

ענתר

New member
תודה על התשובה

הילדה כמעט ואינה שותה תוסס, ואינה לועסת מסטיקים. אנכה אותה לאכול לאט וללעוס חמש פעמים. אילו פרטים אני צריכה לספק לך על מנת שתוכל להנחות אותי יותר. מאחר ודרך הקופה אינני רואה לאן אוכל להמשיך. עצתו של הפרופ' להתיחס כאילו אין לה דבר. הילדה מתעוותת מכאב, יוצא גרפס אדיר, היא מבקשת סליחה, ואני אמורה לא להתיחס? בברכת שנת בריאות ענת

ענתר

New member
עדכון

היינו אתמול אצל הנוירולוג. הוא אומר שאלו תופעות פסיכולוגיות. האם אתה חושב שזה אפשרי? ענת

למעלה