כאבי בטן

• פותח הנושא meroi
  • פורסם בתאריך

meroi

New member
כאבי בטן

ילדי בן השנתיים סובל כבר זמן רב מכאבי בטן ופחד היסטרי לעשות קקי הוא מתאפק ובוכה בכי של כאב שיכול להמשך זמן רב גם בלילה הוא לא ישן טוב מתעורר הרבה . הוא עדיין יונק, ואוכל הכל בזמן האחרון היה חןלה 3 פעמים במהלך חודש. הוא שוקל מתחת לממוצע של גילו בדיקות אצל רופאת המשפחה לא העלו דבר והנחנו שזה פסיכולוגי אבל לאחרונה בחודש האחרון זה החמיר התקפות של בכי וצרחות , שלחתי בדיקת צואה ומצאו שם טפיל בשם BLASTOSYSTIS שנמצא גם בבדיקה שנערכה לאביו אצלי ואצל הבת הגדולה לא נמצא, הרופא (גסטרו) המליץ על אנטיביוטיקה לתינוק בלבד שאלתי היא- האם לא צריך לתת גם לאבא כדי למנוע הדבקה חוזרת והאם יכול להיות שזה קיים גם אצלי ואצל הילדה ולא התגלה מה זה ומהיכן זה בא האם הטיפול האנטיביוטי יעיל והאם צריך לתת במקביל אסידופילוס בזמן הטיפול או אחריו

עצירות

הייתי משאיר את הבלסטוציסטיס בצד וללא טיפול אתם צריכים טיפו לעצירות טלפחד מלעשות קקי מציע לפנות לגסטרו ילדים אם תרצי אשמח לנסות לסייע בריאות

meroi

New member
לא נראה לי שהבעיה היא עצירות

לא נראה לי שהבעיה היא עצירות הוא בוכה ומתאפק גם לפני יציאה רכה, ומלבד זה מתלונן על כאב בטן וגירוד בטוסיק (הוא מדבר ומביע את עצמו בבהירות) יש לו יציאה כל יום בערך אז לא היתה אמורה להיות סיבה לכאבי בטן היינו אצל גסטרו ילדים ואני פונה ליעוף נוסף אצלך כי לא הייתי שלמה עם מסקנותין(ראה הודעתי הקודמת)

בכי למרות שהצואה רכה

ראשית ממליץ לתת פרוביוטיקה אינני חוזר בי מהתובנה כי אי הנוחות הרקטלית והתאורים שלך קשורים לגיל להתפתחות הפסיכוקוגניטיבית ולהתנהגות לאחר בדיקה והערכה אשמח לנסות לסייע כל טוב

meroi

New member
לא ממש הבנתי את כוונתך

האם אתה אומר שהבעיה היא בעצם פסיכולוגית או רגשית והכבי לא נובע מבעיה ממשית ופיסית? מדובר כאן בילד שיודע היטב להתבטא- מדבר שוטף ומבין למרות גילו הצעיר (כמעט שנתיים) הכבי נראה לי חזק והיסטרי מדי ולכן אני משוכנעת שיש כאן משהו שמציק לילד ולא סתם נסיון לתשומת לב, זה מתחיל פתאום, באמצע משחק או כל דבר אחר ולפעמים גם בלילה- הילד אומר שכואבת לו הבטן ומציק לו בטוסיק כל ההתנהגות שלו בזמן האחרון השתנתה יותר מצבי רוח ועצבנות כל הזמן רוצה לינוק והרבה על הידיים, בחודש האחרון זו הפעם הרביעית שהוא חולה (הצטננויות ושפעת) הייתי אצל גסטרו ורופאת משפחה ונראה לי שהם מגששים באפלה דבר נוסף- לפי תחושתי הילד סובל מכאבי בטן מאז שנולד- היו סימנים שונים שגרמו לי לחשוב ככה- חוסר שקט , שלא עבר לאחר גיל 3 חודשים, אמרתי זאת לרופאים אבל אף אחד לא התייחס ברצינות ובדק את העניין הבעיה החמירה בצורה משמעותית בחודשיים האחרונים, קדם לכך שבוע של וירוס שילשולים והקאות שהוא חלה בו ורבים אחרים ביישוב.

כאבי בטן וכאבים רקטליים

כל כוונתי היתה שללא הערכה ובדיקה גופנית והסתכלות על הילד אי אפשר לתת המלצות רציניות ומקצועיות אם תרצי= פני לגסטרו ילדים- גם אני אשמח לנסות ולסייע

meroi

New member
???

כפי שכבר כתבתי פעמיים (האם קראת בעיון?), כבר הייתי אצל גסטרו ילדים וחזרתי ממנו ללא פתרון. ולפי תשובותך הבלתי מובנות ולא עקביות לא נראה לי שאוכל להסתייע בך האם הפורום הזה הוא בעצם פרסומת ואתה מצפה למשוך אליך קליינטים ע"י תשובותך בפורום? (מה זה אומר "אשמח לסייע")

למעלה