כאבי ביוץ

ligo

New member
כאבי ביוץ

הי בנות. כל היום אני מרגישה שבא לי לבכות, והנה אחרי שיחה עם חברה שלא נראה לי שמבינה אותי, זה בא. אולי זה הגונל? הכוריגון? אולי החום שיש לי כל היום? כאבי הבטן העזים שלא עוזבים אותי? כבר משבת אני במיטה כי אני בקושי עומדת מרוב כאבים. כשעשיתי הזרעה בשבת הרופא אמר שהכאבים נורמלים ושהם יעברו תוך יום-יומיים. בנתיים הפסדתי מבחני מיון לעבודה והפסדתי לימודים (אבל להרצאות לא בטוח שהייתי קמה במלא...) ובקיצור, אני נורא מסכנה...התקשרתי היום למרפאה ואמרו לי לבוא להיבדק מחר. מקווה שמחר אני ארגיש יותר טוב. הבטן שלי נפוחה כמו בלון (ואני רזה אז זה די מצחיק).זהו. די לקטר. נראה לי שקצת נלחצתי מכל הדיבורים על היפרסטימולציה, אבל למה הרופא שלי לא אמר כלום על זה?! בכל מקרה אני שותה המון.

LIGO דבר ראשון טוב שהתקשרת לרופא

וקבעת תור ...דבר שני תישתי כל היום דבר שלישי.. לפי מה שאני זוכרת זה אמור לחלוף [כאבי הביוץ ]. תנוחי ומחר תילכי לוודא מה זה מאחלת לך כמה שפחות סבל לבנתיים..
יונית

יפעתי&

New member
ליגו אם עדיין כל כך כואב לך אולי

תלכי בכל זאת למיון????? תעשי אולטראסאונד ולפחות תדעי שהכל בסדר ואם משהו לא בסדר יטפלו בך אני חושבת שכדאי לך ללכת ולהיבדק ומקווה שתרגישי טוב

יפעתי&

New member
ראיתי גם ראיתי... אם זה ככה אז

עדיף לגדוע את זה בעודו באיבו... חבל על הזמן שלך ועל האנרגיות תשמרי אותן לדברים החשובים באמת...
(השארתי לך הודעה...)

נועם@בת

New member
ליגו, אלו לא כאבי ביוץ

כאבי ביוץ נמשכים כמה שעות. אחרי כוריגון, יש כאבים בגלל הכוריגון, אבל כאב שמקשה על התפקוד לכמה ימים מחייב בדיקה רפואית. טוב שקבעת תור למחר. וכמו שיפעת אמרה, אם הכאב מחריף- תגשי למיון. יעשו לך US ויראו מה מצב השחלות. בטוח שתהיי רגועה יותר אחרי בדיקה. תרגישי טוב ומה שחשוב יותר- שיהיה
נועם

ליגו. כאבי ביוץ הם רק מס´ שעות

אולי תלכי למיון. אי אפשר לעמוד??? זה לא טוב שאת סובלת. את צריכה רק לבייץ ולעשות ילדים. לא לסבול. סאני.

ligo

New member
אני היפר... ../images/Emo10.gif

תמיד רציתי להיות היפר אקטיבית, ועכשיו קיבלתי היפר מסוג שונה... הייתי היום אצל הרופא והוא אמר שיש היפרסטימולציה מתונה שעדיין לא מצריכה אשפוז. הוא הורה לי להמשיך ולשכב במיטה עד יום ראשון ולשתות הרבה, ושאם זה לא יעבור אני אצטרך להתאשפז. איזה כיף. הוא עוד אמר שאם יהיה הריון זה יחמיר את ההיפר. לא מעניין אותי! אני רוצה שיהיה הריון. זהו. אני קצת שבוזה. היינו אמורים לצאת לנופש מהעבודה של בעלי בסופ"ש, והיום זה ברור שאני נשארת לנפוש בבית...

למעלה