קוראים לי יעל1
New member
כאבי במפרקי הירכיים
הי, אני בת 39, אמא לתינוק בן שנתיים ואני סובלת מכאבים במפרקי הירכיים.
חשוב לציין שבפברואר 2017, 10 חודשים אחרי לידה שניה, עברתי ניתוח משולב לפרוסקופי להסרת 2 ציסטות ב2 שחלות ופרינאופלסטיה תיקון צלקות מלידה ראשונה.
מאז המצב מחמיר ומחמיר. התחיל ממפרק ירך ברגל ימין ועכשיו מופיע לסירוגין עם כאבים גם בצד שמאל לפעמים גם יש כאבי בירכיים בעיקר בצד שמאל.
הכאב מחמיר בזמן הליכה או עמידה ממושכת. אפילו אחרי צעידה של 100 מטר! היום הכאבים יכולים להמשך מספר ימים במצב של מנוחה .
הייתי אצל אורטופד לפני חצי שנה שהפנה לצילום מפרקי יריכיים ואגן. היה תקין. רשם כדורים לדלקת. אמר לחכות שבועיים אחרי הכדורים ולחזור לפעילות רגילה. חזרתי לפעילות. חזרו הכאבים. בדיקות דם לדלקת היו תקינות.
נמצאת גם בטיפול אוסטופטי מידי שבועיים והכאבים באים והולכים.
חזרתי לאורטופד והוא הפנה אותי למיפוי עצמות - בדיקה שאני מאוד חוששת ממנה.
פניתי לרופאת משפחה שהעלתה השערה לשבר מפשעתי שלחה לUS אך התורים לסוף אפריל.
בנוסף העלתה השערה להדבקויות אחרי ניתוח.
סובלת מאוד מכאבים אבל מעבר לכך זה מפריע לתפקוד שלי כאמא, לא יכולה להרים את התינוק, קשה לי לצאת לטיולים עם הילדים. פשוט מטרד אמיתי.
שאלתי את האוטרופד ואת רופאת המשפחה בנוגע לראומטולוג ושניהם טענו שאני לא בכיוון,
האומנם?
אשמח לדעתכם.
הי, אני בת 39, אמא לתינוק בן שנתיים ואני סובלת מכאבים במפרקי הירכיים.
חשוב לציין שבפברואר 2017, 10 חודשים אחרי לידה שניה, עברתי ניתוח משולב לפרוסקופי להסרת 2 ציסטות ב2 שחלות ופרינאופלסטיה תיקון צלקות מלידה ראשונה.
מאז המצב מחמיר ומחמיר. התחיל ממפרק ירך ברגל ימין ועכשיו מופיע לסירוגין עם כאבים גם בצד שמאל לפעמים גם יש כאבי בירכיים בעיקר בצד שמאל.
הכאב מחמיר בזמן הליכה או עמידה ממושכת. אפילו אחרי צעידה של 100 מטר! היום הכאבים יכולים להמשך מספר ימים במצב של מנוחה .
הייתי אצל אורטופד לפני חצי שנה שהפנה לצילום מפרקי יריכיים ואגן. היה תקין. רשם כדורים לדלקת. אמר לחכות שבועיים אחרי הכדורים ולחזור לפעילות רגילה. חזרתי לפעילות. חזרו הכאבים. בדיקות דם לדלקת היו תקינות.
נמצאת גם בטיפול אוסטופטי מידי שבועיים והכאבים באים והולכים.
חזרתי לאורטופד והוא הפנה אותי למיפוי עצמות - בדיקה שאני מאוד חוששת ממנה.
פניתי לרופאת משפחה שהעלתה השערה לשבר מפשעתי שלחה לUS אך התורים לסוף אפריל.
בנוסף העלתה השערה להדבקויות אחרי ניתוח.
סובלת מאוד מכאבים אבל מעבר לכך זה מפריע לתפקוד שלי כאמא, לא יכולה להרים את התינוק, קשה לי לצאת לטיולים עם הילדים. פשוט מטרד אמיתי.
שאלתי את האוטרופד ואת רופאת המשפחה בנוגע לראומטולוג ושניהם טענו שאני לא בכיוון,
האומנם?
אשמח לדעתכם.